15:05 18 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.22
 • USD17.78
 • RUB0.24
 • RON4.31
 • UAH0.65
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  9571

  Președintele rus Vladimir Putin a declarat că sectorul real al economiei rusești se restabilește, deși pandemia de coronavirus nu a fost încă depășită.

  BUCUREȘTI, 10 iun - Sputnik. Toate consecințele pandemiei COVID-19 nu au fost încă depășite, dar economia se restabilește, a declarat președintele rus Vladimir Putin în cadrul unei întrevederi cu șeful Ministerului Industriei și Comerțului Denis Manturov.

   „Din păcate, toate consecințele pandemiei nu au fost încă depășite și lupta împotriva acestei boli continuă. Cu toate acestea, economia își revine, sectorul real al economiei se restabilește”, a declarat șeful statului, începând întâlnirea.

  El a cerut ministrului să evalueze situația actuală din industria rusească.

  Anterior, Putin a spus că economia rusă a demonstrat rezistență la riscurile externe pe fondul pandemiei coronavirusului.

  De asemenea, asistentul președintelui Rusiei, Maxim Oreshkin, în cadrul platformei Forumului Economic Internațional din Sankt Petersburg, a declarat că așteaptă o restabilire economică completă a consecințelor pandemiei coronavirusului până la sfârșitul acestui an.

  Tagurile:
  Economie, Vladimir Putin

  Știrile Zilei