20:29 23 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.37
 • USD17.97
 • RUB0.25
 • RON4.34
 • UAH0.66
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  532291

  Fostul președinte american Donald Trump a declarat că Statele Unite se află într-o poziție defectuoasă, fără respectul Rusiei.

  BUCUREȘTI, 11 iun - Sputnik. Fostul președinte american Donald Trump l-a admonestat pe succesorul său, Joe Biden, înainte de a se întâlni cu omologul său rus, Vladimir Putin, că Statele Unite se află într-o poziție defectuoasă, fără respectul Rusiei.

  "În calitate de președinte, am avut o întâlnire excelentă și foarte productivă în capitala finlandeză Helsinki cu președintele rus Vladimir Putin. În ciuda schițelor tardive ale întâlnirii în știrile false, Statele Unite au câștigat mult, inclusiv respectul președintelui Putin și Rusiei ", se vorbește într-o declarația răspândită a lui Trump...

  Trump a vorbit în termeni lipsiți de măgulire despre Partidul Democrat SUA și Hillary Clinton, care a pierdut la alegeri, afirmând că, din cauza „Rusiei false, trucului Rusiei” creat și plătit de ei, „Statele Unite se află într-o poziție defectuoasă ." „Pe care totuși... eu am depășit-o”, a declarat Trump.

  Mai mult, fostul președinte al Statelor Unite enumeră vag mai multe nume, fără a specifica cui îi sunt atribuite exact acțiunile. „Au întrebat în cine am încredere: Rusia sau„ inteligența ”noastră din epoca Obama, referindu-se la oameni precum (fostul director FBI James - ed.) Comey, (fostul director adjunct FBI Andrew - ed.) McCabe, doi îndrăgostiți, ( ex-directorul CIA, John - ed.) Brennan, (ex-director de informații naționale James - ed.) Clapper și mulți alți saci de dormit, sau Rusia. Răspunsul, după toate acestea, a fost găsit și scris, să fie evident. În guvernul nostru - rar când au lucrat astfel de oameni jalnici ", se arată în declarație.

  "Succes pentru Biden în negocierile cu președintele Putin. Nu adormi la întâlnire și te rog să-i transmiteți (lui Putin - nota red.) cele mai bune urări din partea mea", a spus Trump.

  Tematic

  Un analist face comparația între dosarul Tony Blair/Ponta și dosarul Trump/Dragnea
  Trump: Menţinerea unor bune relaţii cu Putin este în interesul național al SUA
  Revenirea lui Trump, evenimentul anunțat de presa mondială
  Tagurile:
  SUA, Rusia, Trump

  Știrile Zilei