12:08 20 Ianuarie 2021
În direct
 • EUR21.03
 • USD17.34
 • RUB0.24
 • RON4.31
 • UAH0.62
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  478134

  România refuză să facă istorie la Marea Neagră şi îi lasă pe alţii să dezvolte relaţii şi să schimbe sferele de influenţă geopolitică. Totul din cauza unei "societăţi civile" controlate strâns de Soros şi de ambasade.

  BUCUREŞTI, 10 aug — Sputnik. Rusia şi Turcia au intrat într-o nouă etapă, pozitivă, a relaţiilor bilaterale, iar poziţia de putere a lui Vladimir Putin este întărită în ciuda tuturor profeţiilor false ale intelectualilor despre sfârşitul politic al şefului statului rus, scrie analistul politic român Bogdan Duca pe pagina sa de Facebook.

  Bogdan Duca este de părere că idealiștii care încă mai cred ce le spunea "Europa Liberă" în urmă cu 30 de ani sunt pe traiectoria greşită a istoriei, având în vedere că relansarea relaţiilor Rusiei cu Turcia înseamnă mult pentru economia ambelor state, dar şi pentru redefinirea intereselor la Marea Neagră.

  "Din păcate, România, această sucursală a CIA în Balcani, iese prost şi cu perspective tot mai proaste. Pentru că avem o clasă politică imbecilă, fără viziune, fără putere de negociere, coruptă şi şantajabilă de către o anumită ambasadă", a scris Bogdan Duca. 

  El mai scrie că "societatea civilă" este controlată de Soros şi de ambasade, iar viitorul este la fel de sumbru, în contextul în care nimic nu anunţă că în societatea românească se va produce vreo schimbare care să nu fie controlată de către serviciile secrete şi DNA.

  Tematic

  Expert rus: România în locul Turciei și extinderea SUA în regiune
  Tagurile:
  Relatii bilaterale, Pactul ruso-turc, Recep Tayyip Erdogan, Vladimir Putin, Bogdan Duca, România

  Știrile Zilei