08:05 23 Septembrie 2018
În direct
 • EUR19.70
 • USD16.81
 • RUB0.25
 • RON4.23
 • UAH0.60
  Cristian Bodea

  Senatorul Bodea către ambasadorul SUA: aveți idee de ce în România se ia șpagă?

  © www.facebook.com/cristian.bodea
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  5113

  Într-o scrisoare deschisă adresată ambasadorului american Hans Klemm, senatorul Cristian Bodea, vicepreședintele PER, spune că rezolvarea problemelor legate de corupție trebuie începută cu instituțiile de forță.

  BUCUREȘTI, 16 aug — Sputnik. Vicepreședintele PER i-a atras atenția diplomatului american că doi dintre „partenerii" SUA, președintele Klaus Iohannis și procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, obișnuiesc să închidă ochii în fața unor fapte de corupție.

  "Că DNA face măcel în Parlament este un lucru bun, că sprijiniţi Justiţia este un fapt de apreciat, dar aveţi idee de ce în România se ia în continuare şpagă, se „aranjează" licitaţii şi se fură dealuri de lemne? Şi, de ce, cei plătiţi să oprească acest jaf dau din umeri şi… îşi iau şpagă liniştiţi? Nu aveţi, bănuiesc…", scrie Cristian Bodea pe pagina sa de Facebook.

  Acesta mai spune că hoţia și corupția nu puteau ajunge la nivelul la care se află astăzi dacă poliţiştii, procurorii şi judecătorii îşi făceau treaba şi îi opreau pe politicieni de la început și că Justiţia, Poliţia și Serviciile au fost complici timp de 26 de ani.

  Tematic

  Hans Klemm spune că SUA fac anticorupție în România de 20 de ani
  Tagurile:
  coruptie, spaga, Laura Covesi, Hans Klemm, Cristian Bodea, Klaus Iohannis, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei