02:33 21 Ianuarie 2018
Chişinău-1°C
În direct
  NATO

  Platforma România 100, atacată de naţionaliştii europeni: Scrisă la comanda NATO

  © Flickr/ Medien Bundeswehr
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  35253

  Platforma România 100 lansată de premierul Dacian Cioloş în vederea rămânerii la putere după alegerile parlamentare din decembrie propune o ţară a corupţiei transnaţionale şi a agriculturii relocate imigranţilor musulmani.

  BUCUREŞTI, 19 oct — Sputnik. Guvernul care a falimentat firmele românești, care a transformat și ultima bucățică de țară într-o piață de desfacere pentru produse străine și care duce o luptă asiduă pentru ca românii să nu mai aibă loc în propria lor țară pretinde că vrea "o Românie a tuturor românilor", a transmis într-un comunicat de presă partidul Forţa Naţională.

  Premierul Dacian Cioloş vrea să "colonizeze inteligent Occidentul" cu români în timp ce pe ascuns se negociază aducerea unui număr dublu de imigranți non-UE, lucrează pentru golirea țării de cetățenii ei de drept pentru ca să le facă loc musulmanilor în timp ce fondurile pentru agricultura românească au fost relocate imigranților arabi, a precizat secretarul general al FN, Mircea Găinuşă.

  În fond, Platforma România 100 „execută tot ce comandă Uniunea Europeană și NATO".

  „Susține o Românie a corupției multinaționalelor cu o clasă politică responsabilă doar în fața decidenților străini, o Românie sănătoasă pentru cei care își permit spitale private, o Românie care execută tot ce comandă Uniunea Europeană și NATO", a subliniat Mircea Găinuşă în comunicatul emis.

  Tematic

  ”Platforma România 100” – o asigurare că alegerile generale nu mai contează
  Tagurile:
  nationalisti europeni, NATO, Platforma Romania 100, Laurențiu Rebega, Dacian Cioloş, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII  Știrile Zilei