02:49 18 Octombrie 2018
În direct
 • EUR19.61
 • USD16.97
 • RUB0.26
 • RON4.20
 • UAH0.61
  Liviu Dragnea și Mihai Tudose

  Dragnea, făcut praf: În două-trei luni, Tudose îi va lua locul!

  © AP Photo / Andreea Alexandru
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  127524

  Fost șef și coleg îl caracterizează: "Unii cred că e inteligent, dar nu e. E lipicios, unsuros chiar, când are interese, e viclean, a avut calităţi să fie un baronaş încă de mic"

  BUCUREȘTI, 21 iul — Sputnik, Dumitriu Dragoș. Atac teribil la adresa lui Liviu Dragnea, făcut aseară pe un post de televiziune de fostul său coleg și șef de partid, Traian Băsescu!

  "Numirea lui Tudose a fost în pachetul de înţelegere", a declarat Băsescu la B1 Tv, referindu-se la o înțelegere cu Klaus Iohannis. "Adică îţi numesc ce premier vrei, chiar şi cu plagiatul făcut, dar îmi dai 2% pentru Apărare, asta a fost înţelegerea".

  Băsescu lansează și o ipoteză cu multe înțelesuri, specifică stilului său: "Acum, nu ştiu dacă Iohannis a discutat cu cine trebuia, pentru că, după părerea mea, în două, trei luni dl Dragnea nu mai are autoritate asupra lui Tudose". Deci, spune Băsescu, Iohannis "va trebui să reia discuţia cu Tudose", sugerând că Tudose îi va lua locul lui Dragnea.

  În privința celor 2%. Băsescu spune că era o oblogație de onoare a lui Iohannis, dar că asta nu-l va qajuta pe Dragnea: "Îmi imaginez că e în capul lui Dragnea. Dar dacă va merge spre dezastrul lui Dragnea ancheta DNA, Iohannis nu se va băga", a comentat Traian Băsescu.

  Apoi, fostul președinte al PD, Traian Băsescu, a trecut la caracterizarea fostului său coleg și subaltern, Liviu Dragnea:

  "PSD îl consideră o eminență cenușie, dar e limitat. E însă, viclean și îi păcălește! Unii cred că e inteligent, dar nu e — e lipicios, unsuros, când are interese. Acea viclenie care l-a făcut să fie simpatic pentru toată lumea. Ăsta e omul, e viclean. A fost un baronaş al PD, a avut calităţi să fie un baronaş încă de mic, acea viclenie care l-a făcut să fie simpatic tuturor şi să-i execute pe măsură ce i-a prins", a declarat Traian Băsescu la postul B1 TV.

  Tematic

  Informări la Securitate, "gradat" de Gabi Oprea - numit de Tudose șef ANFP
  Gafă majoră: Tudose și-a pus cenușe-n cap și a promis Europei că nu mai greșim!
  Premierul Tudose intră în război - ia în bășcălie cel mai controversat miliardar
  Tagurile:
  PSD, Mihai Tudose, Liviu Dragnea, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei