07:50 05 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.43
 • USD17.23
 • RUB0.24
 • RON4.02
 • UAH0.63
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  63520

  Jurnalistul nu e doar țintă - prin înterceptarea lui sunt vizate persoane importante: "Încercați să pricepeți că nu toate contactele mele au dușmănii cu statul de drept"

  BUCUREȘTI, 10 sept — Sputnik, D.D. Cunoscutul jurnalist și realizator TV Victor Ciutacu este ținta unor atacuri informatice "de la distanță", care îi afectează datele din memoria telefonului. Jurnalistul este de părere că sunt utilizate "programe distructive" dar că agresorii, "securiștii", nu știu să le folosească.

  "Securiștilor, dacă tot îmi instalați de la distanță programe distructive (pe care încă nu știți să le folosiți judicios) în telefon, încercați să pricepeți că nu toate contactele mele frecvent utilizate au dușmănii cu statul de drept".

  Ultima afirmație se referă la multele contacte pe care Ciutacu le are cu personaje aflate în conflict cu "statul de drept" — sau atacate de mass media care susține instituțiile de forță și mișcarea "#REZIST".

  "Și, dacă nu reușiti să înțelegeți, măcar gândiți-vă că, pe măsură ce voi ștergeți, eu recuperez", îi ironizează Ciutacu pe "securiști", pe care îi și previne — "devin și mai ostil…".

  Această postare de pa pagina de Facebook a jurnalistului nu este singulară. Victor Ciutacu este unul dintre cei mai influenți jurnaliști români, realizează unul dintre cele mai vizionate talk show-uri politice și are un trecut impresionant în materie consiliere la guvernamental și de legături cu mediiile de afaceri. Cu alte cuvinte, interceptarea convorbirilor și corespondenței sale este mai mult decât interesantă — NU doar pentru instituțiile abilitate.

  Mesaj Victor Ciutacu pe Facebook
  © Facebook / Victor Ciutacu
  Mesaj Victor Ciutacu pe Facebook

  Tematic

  Surpriză totală: Ciutacu îl face praf pe ministrul Justiției!
  Ciutacu, bănuit că a primit materialele cu Kovesi - i s-a spart contul!
  Legătura ascunsă între Ciutacu și Kovesi
  Tagurile:
  Atacuri informatice, Victor Ciutacu, România


  Știrile Zilei