21:03 25 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.03
 • USD17.87
 • RUB0.28
 • RON4.21
 • UAH0.67
  Dragoș Pătraru

  Pătraru îl insultă fără jenă pe un ministru, dar nu în emisiune

  © Facebook / PrahovaTV
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  109530

  N-am fi aflat niciodată dimensiunea prostiei acestui individ dacă nu-l lua Dragnea să-l ducă la minister. Cunosc foarte mulți oameni foarte proști, dar niciunul nu e ministru

  BUCUREȘTI, 19 sept — Sputnik. În stilul său caracteristic, cunoscutul realizator Dragoș Pătraru, recent revenit la televiziunea de stat cu emisiunea sa "Starea Nației", face o apreciere insultătoare la adresa ministrului Educației, Liviu Pop.

  "Cred că mai bine de zece ani, în copilăria mea, am avut acvarii cu pești", a scris Pătraru pe Facebook. "Am avut sute, mii de pești. Mă gândeam azi că nu îmi amintesc să fi avut nici măcar un pește atât de prost ca Liviu Pop".

  Un cititor face un comentariu obscen, referindu-se la eventuala vină a mamei lui Pop pentru felul în care a ieșit actualul ministru, "ființa liviu pop", după cum scrie respectivul.

  Dragoș Pătraru răspunde oarecum elegant, scoțând-o pe mama lui Pop din cauză: "N-are nicio vină".

  "Eu cred că mama individului n-are nicio vină. Și nici el, până la urmă, dacă stau să mă gândesc. Pentru că nu s-a pus acolo singur. Noi n-am fi aflat niciodată dimensiunea prostiei acestui individ dacă nu-l lua Dragnea să-l ducă la acest minister. Cunosc foarte mulți oameni foarte proști. În comparație cu alți oameni pe care-i știu sau pe care-i citesc, și eu sunt destul de prost. Dar niciunul din proștii pe care-i știu, incluzându-mă aici, nu e ministru al Educației.:)", a scris Pătraru pe Facebook.

  Pătraru și-a obișnuit publicul cu acest tip de limbaj, cu atacuri fără inhibiții, chiar fără pic de jenă, mai ales la adresa unor demnitari, fapt care pare să-i fi adus însă puncte. Explicația constă în nemulțimirea față de actul de guvernare, în general, dar și în apetența din ce în ce mai mare a publicului pentru limbajul violent, chiar obscen, practicat de cei mai mulți dintre realizatorii "de succes".

  Tematic

  Probleme pentru Pătraru - nevoit să treacă la munca de jos, "am emoții mari"
  După plecarea lui Dragoș Pătraru - se anunță închiderea Digi24
  Dragoș Pătraru e gata - Digi24 a publicat acum puțin timp știrea
  Dragoș Pătraru - scandal pentru a trece la o altă televiziune
  Mircea Badea: "Tolontan și Pătraru, tăcători precum c...catul în tufă"
  Tagurile:
  jenă, ministru, Emisiune, insultă, Dragoș Pătraru
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei