08:06 02 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.07
 • USD18.34
 • RUB0.23
 • RON4.16
 • UAH0.66
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  Laura Codruța Kövesi (140)
  174634

  Un personaj de maximă notorietate face dezvăluiri neașteptate despre cea mai temută femeie din România

  BUCUREȘTI, 27 sept — Sputnik. "Codruța e un om deosebit, mergea şi la Piatra Neamţ şi se spovedea, ţine toate posturile", astfel s-ar fi exprimat părintele Ciprian din Piatra Neamț… duhovnicul șefei DNA! În direct la postul RTV, Gigi Becali a dat detalii inedite despre cea mai temută femeie din România, Laura Codruța Kovesi.

  Totul a pornit de la putere și beția puterii, dar și de la ancheta la care este supusă chiar șefa DNA. După ce a spus că toate acțiunile şefei DNA "sunt legale", Gigi Becali şi că el știe că Laura Kovesi e un om religios!

  "Eu sunt prieten bun cu duhovnicul ei, are duhovnic, părintele Ciprian", a spus Gigi Becali. "Am zis, ca om, din spovedanie, ce fel de om e? A zis că e un om deosebit, mergea şi la Piatra Neamţ şi se spovedea, ţine toate posturile"

  Eu o iubesc pe Codruţa creştina, care se spovedeşte", a declarat Becali. "Ca şef DNA, normal că mai face greşeli. E o femeie credincioasă!", a mai mărturisit Gigi Becali.

  În privința faptului că el a fost arestat datorită dosarelor care le-a făcut DNA. Becali nu-i reproșează nimic Laurei Kovesi — și are și aici "informații".

  "Eu am iertat-o şi i-am iertat pe toţi, Când am fost prima dată arestat i se datorează ei, ar trebui să fiu supărat… dacă ar spune ea câte ordine i-a dat Traian Băsescu… Era clar că Băsescu îi dădea ordine, cine ştie ce o înjura când bea două-trei pahare de whisky noaptea! Acum primeşte ordine de la FBI… îi spune — şi ea trebuie să facă!", a declarat Gigi Becali.

  Тема:
  Laura Codruța Kövesi (140)

  Tematic

  Laura Kovesi - lovitura finală în octombrie, posibilă demitere
  Lovitură de teatru: se închide ancheta "Coldea - Kovesi - Oprea"
  Denunțul anului – Laura Kovesi obligată să se implice!
  Băsescu, declarație neașteptată despre Tudose și Laura Kovesi
  Laura Kovesi a tăcut și a făcut: om cheie al lui Dragnea, la mâna DNA
  Laura Kovesi a comis marea eroare - a căzut într-o capcană?
  Palmă dată de șefa DNA: e ”Săptămâna Kovesi”
  Șantaj și amenințare la Kovesi, Coldea și SUA! Urma duce la Traian Băsescu
  Tagurile:
  Biserică, FBI, Laura Kovesi


  Știrile Zilei