17:56 14 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.28
 • USD17.52
 • RUB0.27
 • RON4.05
 • UAH0.72
  Liviu Pleșoianu

  Pleșoianu l-a făcut praf pe ambasadorul Klemm și a demascat implicarea SUA

  © Facebook / Liviu Pleșoianu
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  Imixtiunea SUA în problemele interne ale României (48)
  10050744

  Cel mai dur mesaj transmis vreodată la adresa ambasadorului SUA și a dependenței "coloniale" a României față de "statul paralel" controlat de Washington

  BUCUREȘTI, 2 oct — Sputnik, Dragoș Dumitriu. În acest week-end tânărul deputat Liviu Pleșoianu a publicat unul dintre cele mai dure texte la adresa felului în care SUA transformă România într-o colonie. "Klemm este Guvernatorul coloniei România!", este propoziția de început, care definește mesajul.

  "Dacă nu o spune deschis niciun demnitar, o spun eu: SUA sunt implicate în cel mai înalt grad în crearea a ceea ce eu numesc Noua Securitate", scrie Liviu Pleșoianu. SUA au transformat România în "Statul 51", un stat american colonie, unde fac absolut tot ce poftesc".

  Cum am ajuns în situația asta? Cu ajutorul lui Băsescu, spune Pleșoianu, amintind ce "satisfacție zicea că-i aduce Marelui Licurici", dar și cu ajutorul lui Iohannis care de Ziua Unirii, a declarat că e în regulă să fie "slugă la americani".

  "La momentul când scriu aceste cuvinte, noi NU suntem în mod real un stat independent și suveran. Dacă vom continua să tolerăm atitudinea asta de stăpân de sclavi pe plantație, atunci ne vom merita soarta! Dacă nu suntem niște râme lipsite de coloană vertebrală, atunci vom reacționa la nivel instituțional și cetățenesc", scrie Pleșoianu.

  Rolul esențial în această lipsire de suveranitate îl are, în opinia lui Pleșoianu, ambasadorul SUA la București, care "s-a revărsat atât de mult peste matca sa diplomatică încât mă văd nevoit să solicit din nou măsuri imediate împotriva inundației!".

  "Domnul Klemm nici nu trăiește într-un Univers paralel, nici nu e "prost informat". Domnul Klemm știe exact care este situația REALĂ din România. La fel de bine cum știe și Iohannis. Știu amândoi că România e capturată de o entitate metastatală, știu amândoi că România e condusă de fapt de un Stat Paralel, nevotat de nimeni și care nu reprezintă pe nimeni. Știu amândoi, pentru că sunt parte din el amândoi! Iohannis e Președintele Statului Paralel, iar Klemm e Ambasadorul SUA în acest stat paralel".

  Cu România nu au absolut nicio legătură niciunul dintre ei, consideră Pleșoianu. Cam la fel îl apreciază deputatul și pe șeful diplomației românești — "Ați terminat de fumat trabucul, domnule ministru de Externe? Să-l savurați cu plăcere! Nu vreau să vă deranjez cu nimicuri…", scrie cu ironie amară deputatul PSD.

  "Dacă ne respectăm pe noi înșine și dacă noțiunea de stat suveran și independent mai are vreo însemnătate, atunci avem obligația să REACȚIONĂM, atât la nivel instituțional, cât și la nivel cetățenesc!", scrie Pleșoianu, care încheie articolul de pe Facebook cu un dicton personal: "Mă încăpățânez să spun: fie să FIM!".

  Тема:
  Imixtiunea SUA în problemele interne ale României (48)

  Tematic

  Pleșoianu, cerere radicală: "Demisia, azi!", alertează CSAT de urgență!
  Pleșoianu și "durii" partidului câștigă, Dragnea e gata de un pas major
  Sondaj: De acord cu "Inițiativa Pleșoianu" - anchetarea grupărilor metastatale?
  Pleșoianu face cea mai importantă propunere în Parlament, dă peste cap sistemul
  Liviu Pleșoianu, o nouă lovitură!
  Tagurile:
  Colonie, Hans Klemm, Liviu Pleșoianu, SUA, România


  Știrile Zilei