12:03 18 Iunie 2019
În direct
 • EUR20.41
 • USD18.20
 • RUB0.28
 • RON4.32
 • UAH0.69
  Mircea Badea și Victor Ciutacu

  Victor Ciutacu și Mircea Badea au fost furați, sume importante

  © Photo: mircea-badea.ro
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  161313

  Celor doi cunoscuți realizatori TV li s-au sustras sume importante de bani, "beneficiarul" ar fi o firmă din China

  BUCUREȘTI, 5 oct — Sputnik. În direct la știrile RTV, jurnalistul Victor Ciutacu a vorbit de problema sustragerii de bani de pe carduri. Ciutacu a povestit cum a trecut personal printr-o asemenea pățanie.

  "M-am trezit cu o plată efectuată de pe cardul meu pe un site chinezesc de electronice de prin Shanghai", a relatat Ciutacu. "Tranzacția era evidențiată în aplicația de internet banking ca și cum aș fi facut o plată în China. Evident, nu am recunoscut tranzacția".

  Despre ce sumă era vorba, a întrebat moderatorul Ioan Corpoș. "O sumă de circa 500 de euro — o sumă importantă, până la urmă, o sumă care se simte", a spus Ciutacu.

  "Am raportat tranzacția la bancă, iar situația s-a rezolvat în aproximativ o lună. La mine a fost un caz jumătate fericit", consideră Ciutacu. "Pentru toți cei care pățesc la fel și detectează asemenea tranzacții, mergeți la bancă, există o procedură standard, există formulare, spui suma care ți-a dispărut, declarați suma respectivă ca refuzată", a spus Ciutacu.

  Chiar dacă el a rezolvat situația în o lună, "nu pentru că sunt eu Ciutacu, ci pentru că s-au mișcat bine cei de la bancă", dar "în cazul nefericit două-trei luni, problema e ca stai cu banii blocați".

  Prietenul meu Mircea Badea a pățit-o cu o sumă mai mare, a mai spus Ciutacu. "A făcut cumpărături prin America, asia, nu avea nicio treabă", a povestit Victor Ciutacu la RTV.

  Tagurile:
  Victor Ciutacu


  Știrile Zilei