12:23 21 Iulie 2018
În direct
 • EUR19.33
 • USD16.66
 • RUB0.26
 • RON4.15
 • UAH0.63
  Raluca Țurcan

  (VIDEO) Premierul Tudose a discutat "necesitatea remanierii" cu...Raluca Turcan!

  © Facebook / Raluca Țurcan
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  83 0 0

  Incredibilă mărturie a unei dintre părți, o discuție care a avut loc pe tema "structurii guvernului"

  BUCUREȘTI, 12 oct — Sputnik, D.D. Fosta președintă interimară a PNL, actuală șefă a grupului deputaților PNL, Raluca Turcan, a declarat aseară că a discutat, în sala de plen a Camerei Deputaților, cu premierul Mihai Tudose "despre necesitatea unei remanieri guvernamentale", transmite Agerpres.

  "Am discutat despre necesitatea unei remanieri, pe care sperăm să o facă Guvernul", a declarat Raluca Turcan, care transmis că PNL "crede că se impun modificări la structura Guvernului".

  Investirea lui Mihai Tudose
  © REUTERS / Inquam Photos / Octav Ganea

  În opinia liberalilor, Guvernul are problema "ineficienței din cauza unor miniștri cu grave carențe în activitatea ministerială" dar și "probleme de imagine din cauza miniștrilor cu probleme penale" — reiterând deci criticile aduse în aceste ultime zile de premierul Tudose uor miniștri, dar și ideea susținută de acesta privind schimbarea celor cu "probleme penale"

  "Nu cred că suntem noi în măsura în care să îi dăm o listă premierului", a declarat Raluca Turcan, care nu a precizat nimic în privința poziției premierului în cadrul acestei "discuții".

  Premierul Tudose nu a menționat nimic în legătură cu această discuție. Recent, în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei", realizatorul Mihai Gâdea l-a surprins pe Liviu Dragnea cu o informație despre o întâlnire secretă care ar fi avut loc între controversatul premier Tudose și președintele Iohannis. "Nu știu nimic, a răspuns Dragnea, sau mie nu mi-a spus nimic".

  De menționat și că, anterior dialogului cu premierul, Raluca Turcan l-a definit pe Tudose drept "expresia perfectă a înapoierii PSD în materie de economie".

  Tematic

  Conform lui George Maior, Tudose aduce un "risc la securitatea statului"
  Atac nimicitor împotriva lui Tudose și amenințare pentru PSD
  Mircea Badea îl face praf pe Tudose!
  Sondaj nou: Iohannis "prinde aripi", Tudose și Dragnea se prăbușesc
  Guvernul Tudose, amenințat cu moțiune de cenzură dacă nu face asta
  Tudose a făcut anunțul la presiunea lui Badea: „Se impune remanierea lor”
  Iohannis - se confirmă relația specială cu Tudose
  Tagurile:
  Mihai Tudose, Raluca Turcan
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei