21:40 20 August 2018
În direct
 • EUR19.00
 • USD16.68
 • RUB0.25
 • RON4.08
 • UAH0.60
  Radu Tudor

  Radu Tudor: "La ora actuală, singurul lucru concret e demisia lui Tudose"

  © Photo: cotidianul.ro
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  21710

  "Mihai Tudose s-a dovedit o nucă mai tare decât se aștepta Liviu Dragnea"

  BUCUREȘTI, 12 oct — Sputnik, D.D. Acum câteva minute, jurnalistul Radu Tudor a anunțat că, în discuțiile extrem de aprinse de la sadiul PSD, "singurul lucru concret e demisia lui Tudose". Aceasta înseamnă, conform jurnalistului Antenei, că Tudose nu renunță sub nicio formă la prtențiile sale.

  "Mihai Tudose s-a dovedit o nucă mai tare decât se aștepta Liviu Dragnea", a declarat Radu Tudor. "Au avut loc două întâlniri înaintea CEx, în care cei doi, Dragnea și Tudose au discutat față în față pentru a se pune de acord, dar nu au reușit".

  Dragnea nu vrea să mai fie acuzat de imixtiune în guvern, susține Radu Tudor, o afirmație cel puțin bizară. Menționăm că, din informațiile transmise de alte surse, deocamdată nu se pune problema unui final rapid al ședinței CExN.

  "Mihai Tudose a anunțat că demisionează dacă nu se acceptă remanierea", a mai spus Radu Tudor, menționând surse din interiorul CExN.

  Din informațiile noastre, criza guvernamentală nu se va termina în această seară, întrucât Tudose nu va demisiona, indiferent de decizia CExN, repetându-se secvența Grindeanu.

  Tematic

  Care televiziune a primit azi dimineață 500.000 euro pe filiera Tudose
  Pleșoianu: "Mihai Tudose joacă în filmul lui Iohannis"
  Presa: Întâlnire „de taină, în noapte” Tudose-Oprea. Detalii
  Tagurile:
  Remanieri, Guvern, decizie, CExN, demisia, Mihai Tudose, Radu Tudor, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei