15:33 27 Iunie 2019
În direct
 • EUR20.64
 • USD18.16
 • RUB0.29
 • RON4.37
 • UAH0.69
  Liviu Dragnea

  "Dezvăluitorul" lui Ciutacu: "Dragnea e mort. PSD-ul e îngropat"

  © AP Photo / Vadim Ghirda
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  92723

  Unul dintre cei mai radicali politicieni anunță zile grele pentru PSD - "Dragnea nu a avut "portocale" de a se bate cu Sistemul, vor curge dosarele pentru toți miniștrii".

  BUCUREȘTI, 13 oct — Sputnik, D.D. "DNA a câștigat. Iohannis a câștigat. Dragnea e mort. PSD-ul e îngropat", a comentat unul dintre cei mai interesanți politicieni, fostul senator Gelu Vișan. Numit de Victor Ciutacu "Dezvăluitorul", datorită declarațiilor sale extraordinare, Vișan a devenit și un remarcabil comentator politic, atât prin aplombul specific, cât și prin interpretări originale, el având de altfel și studii de politologie.

  "Povestea astea cu demisiile este penibilă", comentează Vișan. "Sistemul conduce România. Nu mă interesează absolut deloc Dragnea, nici PSD-ul. Ceea ce era aseară înainte de 20:00 s-a menținut. Dragnea nu a avut "portocale" de a se bate cu Sistemul".

  Politic, consideră Vișan, Dragnea este mort iar "PSD-ul a fost îngenunchiat de către Securitate". Vișan afirmă că Dragnea a făcut pe voia sistemului, că și-a demis singur miniștri și a "vândut țara DNA".

  "Cred că nu e vreun secret că Dragnea le-a cerut demisia Dragnea", afirmă Vișan, "le-a chemat pe cele două, la pauză, să-și dea demisiile — a vândut țara DNA-ului și lui Iohannis".

  "Își merită soarta", conchide Vișan, care crede că, în ciuda acestui "gest", Dragnea "nu va scăpa: va intra în pușcărie — și el și apropiații lui".

  "Vor curge dosarele în guvern pentru toți miniștrii, Koveși va face ce guvern vrea ea în România", anunță sumbru fostul senator.

  Gelu Vișan, apropiat al Elenei Udrea, definește și "noul binom", care va conduse dictatorial România — "Kovesi-Iohannis".

  "Ce se va întâmpla? Vom avea Dictatura. Noul binom. Noapte bună, Democrație!", a scris Gelu Vișan pe pagina sa de Facebook.

  Tematic

  Dragnea a votat „pentru” moțiunea împotriva ministrului Sănătății
  Sondaj nou: Iohannis "prinde aripi", Tudose și Dragnea se prăbușesc
  Posibilă ruptură Tudose - Dragnea, din cauza lui Iohannis
  Emil Boc și Elena Udrea - implicați în cazul Belina - Dragnea
  Pleșoianu și "durii" partidului câștigă, Dragnea e gata de un pas major
  Pentru prima dată, PSD e în pericol! Dragnea a tras alarma!
  Dragnea anunță o mega-anchetă - "ținta" e unul dintre cei mai importanți români
  Tagurile:
  Victor Ciutacu, Liviu Dragnea


  Știrile Zilei