11:00 18 Octombrie 2018
În direct
 • EUR19.61
 • USD16.97
 • RUB0.26
 • RON4.20
 • UAH0.61
  Mircea Badea

  Mircea Badea schimbă foaia - cel mai puternic atac la guvern!

  © Photo: Blogul lui Mircea Badea
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  246953

  "Să cadă rahatul ăsta de guvern" - noul obiectiv pe care și-l propune cunoscutul realizator - a început o campanie de o duritate extremă

  BUCUREȘTI, 16 oct — Sputnik, D.D. "Am un obiectiv în viață: să cadă rahatul ăsta de guvern iar psd-ul să dispară în gaura de cur pe care o pupă cu atâta dedicație!", a scris Mircea Badea pe pagina sa de Facebook.

  Cunoscutul realizator a clarificat câteva chestiuni în legătură cu prietenul său Felix Rache, consilierul de imagine al premierului — și consilier de stat pentru"Centenar", dar apoi s-a întors la cei care-l susțin pe Tudose pe care-i numește "Pesedisti încolonați să o slăvească pe Kovesi!" — și ilustrează definiția cu o caricatură… cam dură.

  Dar, cum Mircea Badea este un tip care nu lasă lucrurile făcute pe jumătate, le mai transmite un mesaj susținătorilor controversatului premier.

  "Tudose și pesediștii să o pupe repede în fund să nu sufere minunata de la raport. Și să-l pupe și pe Werner dacă tot s-au apucat", a scris Mircea Badea, referindu-se la un text din "Lumea Justiției", cu titlu pe măsura supărării cunoscutului realizator: "LULUȚA PRINSĂ ÎN FLAGRANT — Șefa DNA Laura Kovesi a depistată de inspectorii trimiși în control".

  În fine, numirea lui Felix Stroe la Transporturi a pus gaz pe focul supărării cunoscutului realizator, care i-a dedicat și acestuia un scurt fragment pamfletar:

  "Pesedistul care a devenit ministru la transporturi închina ode DNA. Absolut înspăimântator și dezgustător acest rinocer gestant, lingău la curul staliniștilor. Mai odioși sunt cei care l-au pus în funcție. Hai sik…ir!"

  Conform presei (DC News), în 2015, Felix Stroe spunea despre instituția condusă de Laura Kovesi "DNA joaca un rol extraordinar", aspect criticat de mai multe voci, după propunerea sa ca ministru al Transporturilor.

  Tematic

  Mircea Badea îl face praf pe Tudose!
  Tudose a făcut anunțul la presiunea lui Badea: „Se impune remanierea lor”
  Victor Ciutacu și Mircea Badea au fost furați, sume importante
  Mircea Badea șterge pe jos cu Tudor Chirilă și manifestanții din Piață!
  Mircea Badea i-a distrus pe protestari și pe președinte!
  Mircea Badea și Liviu Pleșoianu: „Iohannis e doar un executant”
  Rusoaica lui Mircea Badea, l-a înnebunit! Poze incredibile
  Tagurile:
  guvern, Mircea Badea
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei