11:51 12 Decembrie 2018
În direct
 • EUR19.62
 • USD17.22
 • RUB0.26
 • RON4.22
 • UAH0.62
  Liviu Pleșoianu

  Șoc în politică: Liviu Pleșoianu s-ar putea retrage din PSD! (video)

  © Facebook / Liviu Pleșoianu
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  273091

  "Așa NU SE MAI POATE! Electoratul PSD e în FIERBERE, asta e realitatea, iar efortul de a o prezenta public altfel e PENIBIL - și o risipă inutilă de energie!"

  BUCUREȘTI, 17 oct — Sputnik, Dragoș Dumitriu. "Voi mai rămâne în PSD atâta vreme cât voi mai considera că pot să fac de aici ceva în sensul lucrurilor în care cred, în sensul luptei împotriva HIDREI care ne-a luat ostatică țara!…Însă așa NU SE MAI POATE!".

  Mesajul aparține unuia dintre cei mai activi parlamentari — și foarte bine mediatizat în același timp, deputatul PSD Liviu Pleșoianu. De ceva timp, Pleșoianu și-a exprimat nemulțumirea față de lipsa de continuitate și fermitate în deciziile partidului, dar și față de aducerea în față a unor personaje care s-au manifestat contrar luptei politice a PSD.

  "Ce mă deranjează foarte mult este faptul că oamenii care ne-au votat, care ne-au oferit un procent fabulos pentru Europa ultimului deceniu — nu prea mai contează în ecuația actuală", scrie Pleșoianu.

  Deputatul atrage atenția că oamenii, în număr foarte mare, au acordat "un VOT acestui partid tocmai în speranța că nu va face ce a făcut USL-ul" — adică "să închidă "DREPTATEA PÂNĂ LA CAPĂT" într-o VIE!", cu referire la înțelegerile din celebra locație a lui Sebastian Ghiță.

  "Din păcate, la aproape un an de la alegeri, electoratul PSD este în FIERBERE văzând ce face PSD cu sine însuși și cu VOTUL primit! Asta este realitatea, iar efortul de a o prezenta public altfel e și PENIBIL, și o risipă inutilă de energie!", declară Liviu Pleșoianu.

  De altfel, poziția tânărului deputat nu este singulară, mai mulți lideri PSD exprimând opinii apropiate, poate nu la fel de deschis, dar de pe poziții de mai mare greutate în structura partidului. Ultimele decizii, vizând demisiile (sau demiterile?) miniștrilor pe criterii apropiate de cele enunțate de tabăra anti-PSD, au accentuat problemele din partid.

  În finalul recentei sale postări, Pleșoianu redă un fragment video edificator pentru nemulțumirile sale și ale membrilor PSD — în care apreciază și comentariul fostului șef al SIE, Cătălin Harnagea. "Mulțumesc domnului Harnagea pentru poziția sa", a scris Liviu Pleșoianu.

  Tematic

  Pleșoianu: "Mihai Tudose joacă în filmul lui Iohannis"
  Liviu Pleșoianu - propus premier!
  Laura Kovesi - Liviu Pleșoianu, reacție la prima oră
  Pleșoianu l-a făcut praf pe ambasadorul Klemm și a demascat implicarea SUA
  Pleșoianu, cerere radicală: "Demisia, azi!", alertează CSAT de urgență!
  Pleșoianu și "durii" partidului câștigă, Dragnea e gata de un pas major
  Sondaj: De acord cu "Inițiativa Pleșoianu" - anchetarea grupărilor metastatale?
  Pleșoianu face cea mai importantă propunere în Parlament, dă peste cap sistemul
  Tagurile:
  Liviu Pleșoianu
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei