21:15 27 Ianuarie 2021
În direct
 • EUR21.10
 • USD17.38
 • RUB0.23
 • RON4.33
 • UAH0.62
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  9275275

  Una dintre cele mai importante acțiuni ale liderei din Oltenia a fost azi încununată de succes - o lucrare de mare importanță, supervizată... militar, de un experimentat colonel

  BUCUREȘTI, 7 nov — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Deși puțină lume o credea în stare la începutul mandatului, Lia Olguța Vasilescu a reușit, în calitate de primar al Craiovei să lase Cetății Băniei o construcție de mare importanță — atât pentru locuitori, cât și pentru sportul românesc.

  Este vorba de noul stadion "Ion Oblemenco", dar într-o formă nouă modernă, o lucrare arhitecturală de excepție.

  În această dimineață am primit vestea, chiar de la supervizorul tehnic al lucrării, Constantin Dorin Sima, că a fost semnat procesul verbal de recepție la terminarea lucrărilor.

  "Stadionul din Craiova, la finalul execuției", ne-a transmis col. Sima. "Procesul verbal de recepție la terminarea lucrărilor a fost semnat. O lucrare frumoasă în infrastructura sportului românesc".

  Pentru col. Constantin Dorin Sima, absolvent al Academiei Militare, promoția 1976, este o mândrie că a asigurat buna derulare și calitatea lucrărilor — "Sunt mulțumit ca am participat la realizarea acestui obiectiv, îndeplinind funcția de diriginte de șantier".

  Colonelul Sima este genist, are experiență mare în construcții, ultima sa funcție de comandant fiind la (ultima) unitate militară cu profil construcții poduri cai ferate de la Aiud.

  "Oltenii și nu numai se pregătesc de inaugurarea lui, care va avea loc în 10 noiembrie 2017 prin disputarea unui meci între Universitatea Craiova și Slavia Praga", a spus Sima.

  Despre Oana Vasilescu, colonelul Sima a răspuns, în exclusivitate pentru Sputnik:

  "A fost sâmbăta trecută aici! Am convingerea că nu va lipsi la inaugurare! Merită să-și vadă opera împlinită!"

  Iată și un grupaj de imagini pe care ni le-a trimis col. Constantin Dorin Sima.

  Postare Sima Constantin Dorin
  © Facebook / Sima Constantin Dorin
  Postare Sima Constantin Dorin
  Postare Sima Constantin Dorin
  Postare Sima Constantin Dorin
  Postare Sima Constantin Dorin
  © Facebook / Sima Constantin Dorin
  Postare Sima Constantin Dorin

  Tagurile:
  Succes, Olguța Vasilescu, România

  Știrile Zilei