15:14 22 Octombrie 2018
În direct
 • EUR19.47
 • USD16.99
 • RUB0.26
 • RON4.17
 • UAH0.60
  Șerban Nicolae

  Șerban Nicolae își bate joc de protestatari

  © Facebook / Șerban Nicolae
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  32852

  Șerban Nicolae: "O cer în căsătorie pe șefa DNA și afectează salubritatea publică"

  BUCUREȘTI, 13 nov — Sputnik, Dragoș Dumitriu. După cum se știe, ieri seară un grup masiv de protestari a plecat din Piața Victoriei spre sediul PSD din șoseaua Kisseleff. Acolo, sutele de manifestanți au fost întâmpinați de jandarmi, care le-au interzis accesul în curtea imobilului.

  În ciuda avertismentelor forțelor de ordine de a nu arunca cu obiecte, unii protestatari au aruncat cu suluri de hârtie igienică peste gardul incintei. În urma acestor fapte, oamenii legii au amendat câțiva protestatari.

  "Nu înțeleg care este mesajul lor — sunt probleme în România cu hârtia igienică?", a replicat ironic Șerban Nicolae la gestul protestatarilor.

  În direct la postul Antena 3, senatorul PSD a criticat lipsa totală de coerență a mesajului manifestanților — "Măcar dacă era un mesaj coerent", a spus senatorul, reproducând diverse secvențe din timpul protestelor.

  "Am văzut persoane de acolo care o cereau în căsătorie pe șefa DNA — am văzut de asemenea persoane care erau împotriva Antenei 3", a amintit senatorul, dornic să înțeleagă "Care este mesajul de fapt?".

  În privința impactului negativ asupra guvernării, Șerban Nicolae nu este impresionat. "Aceste mesaje nu ne afectează deloc guvernarea", a declarat senatorul, care a concluzionat ironic "Afectează doar salubritatea publică".

  Tematic

  Controversatul Sabin Gherman, incitare contra lui Șerban Nicolae
  Șerban Nicolae - replică devastatoare: "DA, nu-i suport pe stăpâni!"
  Somație pentru excluderea lui Șerban Nicolae din PSD
  Tagurile:
  Piața Victoriei, Bătaie de joc, protestatari, Șerban Nicolae, București, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei