20:56 05 Martie 2021
În direct
 • EUR21.15
 • USD17.58
 • RUB0.24
 • RON4.33
 • UAH0.63
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  46111

  Un apropiat al lui Mihai Tudose preia acuzațiile lui Ponta și îi cere demisia lui Dragnea - alții se pregătesc pentru a prelua funcția lui președintelui PSD

  BUCUREȘTI, 13 nov — Sputnik, Dragoș Dumitriu. "Oare cât timp o să mai polueze agenda publică problemele personale ale unui singur om, hăituit acum de sistemul care până acum l-a protejat și i-a fost partener?". Acest limbaj nu aparține opoziției, nici străzii, ci unui consilier al lui Mihai Tudose, avocatul Gheorghe Piperea.

  Iar comentariul bizar continuă, preluând discursul "rezistent" — acela care are în centru "demonstrarea nevinovăției" de către inculpat, nu a "vinovăției", de către procuror.

  "De ce nu demisionează dl. Dragnea, pentru a putea să-și probeze nevinovăția și, în plus, să demonstreze cu glorie că prezumția de nevinovăție merită salvată chiar și în cazul politicienilor?", scrie Piperea încercând o parafrază la Iohannis.

  Piperea îl acuză pe Dragnea că "suntem ca într-o colivie, cam de mult timp". Iar efectele ar fi căderea leului, pe care omul lui Tudose i le pune în cârcă tot lui Dragnea.

  "Leul tocmai ce dădu coltul pe după 4,7. Iar Robor se duce hăt — dincolo de 2,2. Iar inflația mergea și ea în bălăriile unde fu invitată de profetul vieții de la BNR", a scris Gheorghe Piperea pe pagina de Facebook.

  Acum este de văzut dacă Mihai Tudose se va dezice de comentariile consilierului său, sau va proceda ca în cazul miniștrilor "penali" — îi va cere (penalu)lui Dragnea demisia, ceea, de altfel, a făcut omul său de încredere.

  Din sursele noastre, în PSD s-au constituit deja câteva tabere care doresc să preia fotoliul lui Liviu Dragnea, cele mai importante fiind cea constituită în jurul controversatului Mihai Tudose, asociat cu serviciile speciale — iar cealaltă în jurul cuplului Gabriela Firea — Florentin Pandele. 

  Tematic

  Liviu Dragnea, urmărit penal pentru 5 infracţiuni. Ce acuzaţii i se aduc
  În câteva ore s-ar putea schimba soarta lui Dragnea și a PSD
  Amenințări cumplite pentru familiile lui Dragnea și ale politicienilor
  Tagurile:
  Grupări, PSD, Liviu Dragnea, România

  Știrile Zilei