02:09 12 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.21
 • USD17.34
 • RUB0.27
 • RON4.02
 • UAH0.74
  Rareș Bogdan

  Pagubă imensă produsă de televiziunea lui Rareș Bogdan - dată în vileag!

  © Facebook / Rareș Bogdan
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  198672

  Protecție ocultă pentru o firmă cu datorii imense. Documente care atestă o situație cu totul nefirească - cum e protejată televiziunea "noii securități"

  BUCUREȘTI, 14 nov — Sputnik, Dragoș Dumitriu. "Voi continua să public documente despre eforturile statului român de a opri jaful insolvenței Realitatea", promite colonelul SRI Daniel Dragomir. Ofițerul de informații care a dat o altă turnură vieții politice din ultimele luni aduce în prim plan datoriile imense ale postului TV condus de figuri controversate precum Cozmin Gușă sau Rareș Bogdan.

  În perioada 2011-2017 "nu numai că nu plătește niciun ban la bugetul de stat, dar continuă să acumuleze datorii de zeci de milioane de euro", dezvăluie Dragomir care consideră că este "un caz fără precedent".

  "67.192.988 lei. Noi." — este cifra pe care Daniel Dragomir a extras-o din documentele ANAF. Dragomir reproduce mai multe documente ale "Realității TV" pe blogul său

  Tabel, debitori persoane juridice
  © Photo : captură ecran
  Tabel, debitori persoane juridice

  Daniel Dragomir le cere cititorilor să răspundă la o simplă întrebare — "Dacă aveați asemenea datorii, știți ce vă făcea statul?" Știți, răspunde sec Dragomir.

  "Nicio firmă din România nu a beneficiat de o asemenea protecție — orice încercare a instituțiilor statului a fost blocată", remarcă ofițerul SRI.

  Explicația însă vine oarecum banal — "Pentru că statul paralel avea nevoie de laudele zilnice pentru Coldea și Kovesi". Despre implicațiile complexe ale "jocurilor de putere" făcute de Cozmin Gușă, de abonatul la banii publici Alex Cumpănașu, dar și de fostul coleg al lui Eduard Hellvig, Rareș Bogdan, probabil într-un episod viitor.

  "Știu, sunt penal, omul mogulilor, omul extratereștrilor verzi, omul evreilor și mayașilor liberi dar până una-alta, plătiți banii românilor pe care îi furați în fiecare zi", scrie Dragomir textul, preîntâmpinând replicile celor vizați. "Uitați-vă la cifre — și nu uitați să îl iubiți pe Coldea în fiecare zi", încheie Daniel Dragomir cu o ultimă ironie la adresa lui Rareș Bogdan.

  Tematic

  Iohannis, făcut sandvici între Rareș Bogdan și Sorina Matei
  Rareș Bogdan, făcut de doi bani - se așteaptă o replică furioasă!
  Rareș Bogdan a răbufnit: „Îmi ajunge gluma generală din România”
  Rareș Bogdan - desființat și numit "ticălos", ar putea să nu mai apară pe post
  Tagurile:
  Televiziune, Daniel Dragomir, Cozmin Gușă, Rareș Bogdan


  Știrile Zilei