05:48 19 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.15
 • USD17.91
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  Liviu Pleșoianu

  Pleșoainu, mesaj dur pentru Iohannis: "Un surogat, îți percep falsitatea"

  © Facebook / Liviu Pleșoianu
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  Klaus Iohannis (195)
  3275221

  "Mimezi facil cu talentul unui cabotin ce-și spune singur politruc", "Unul dintre cei mai mari DEZBINATORI din istorie pe post de „Președinte"!"

  BUCUREȘTI, 17 nov — Sputnik, Dragoș Dumitriu. "Cel mai greu de înghițit este faptul că, până la alegerile din 2019, România va avea marele GHINION de a sărbători în 2018 Centenarul Marii Uniri avându-l pe unul dintre cei mai mari DEZBINATORI din istorie pe post de „Președinte"!"

  Acest prim pasaj al mesajului pe care activul deputat PSD îl dedică celor 3 ani de mandat Iohannis este definitoriu pentru felul în care este receptată activitatea președintelui de o parte din populație.

  O ultimă lecție amară de proporții pe care o mai avem noi, românii, de învățat, spune deputatul, care îl asociază pe Iohannis cu cei care nu pot sărbători, ci "comemora" Centenarul.

  "Faptul de a fi reprezentați într-un an atât de important de unul care nu poate decât „comemora" ceea ce pentru noi e mare motiv de SĂRBĂTOARE poate că e o ultimă umilință națională pe care o mai avem de îndurat", comentează Pleșoianu.

  În același timp, Liviu Pleșoianu crede că românii simt "falsitatea" președintelui "GEACĂ ROȘIE"… chiar și atunci când își duce mâna la piept, în momentul în care se intonează imnul. "Și când, de fapt, vrei să te asiguri că mai e ceva acolo, în partea stângă, dincolo de coaste…", scrie ironic deputatul.

  "Oricât de mult te vei strădui de acum înainte să-ți făurești măști electorale care să te arate publicului ca om dotat cu simțire de om, românii care au o inimă VIE în piept îți vor percepe falsitatea".

  Pentru România, vine timpul unei schimbări reale, afirmă deputatul, chiar una care va elimina "falsele monede" de pe piață. "DESTINUL acestui popor nu va mai tolera niciun surogat", spune ferm Pleșoianu.

  "Pentru România, se apropie cu pași repezi timpul unei transformări reale, profunde, care nu are nicio legătura cu așa-zisa „politică altfel" pe care o mimezi tu facil cu talentul unui cabotin ce-și spune singur „politruc"", îi transmite deputatul președintelui Iohannis.

  Timpul nu mai are răbdare, spune deputatul, încheind mesajul de pe pagina de Facebook cu motto-ul său consacrat "Fie să FIM!".

   

  Тема:
  Klaus Iohannis (195)

  Tematic

  Replici dure: Liviu Pleșoianu și Rareș Bogdan, PSD e la mijloc
  Liviu Pleșoianu îl umple de ridicol pe Ludovic Orban
  Pleșoianu îl face praf pe Radu Tudor și dă în vileag amestecul SUA și UE
  Ce au făcut Pleșoianu și Șerban Nicolae de s-au supărat oamenii lui Soros
  Pleșoianu - reacție tare după "afacerea" Grindeanu - legătura cu Tudose
  Susținere totală pentru " Inițiativa Pleșoianu" - rezultate clare
  Pleșoianu și doi mari ziariști au făcut-o praf pe Kovesi - reacții
  Tagurile:
  falsitate, surogat, Liviu Pleșoianu, Klaus Iohannis
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei