10:20 18 Octombrie 2018
În direct
 • EUR19.61
 • USD16.97
 • RUB0.26
 • RON4.20
 • UAH0.61
  Claus Iohannis, Carmen Iohannis

  Azi, măsuri excepționale luate de SPP pentru protecția lui Carmen Iohannis

  © Facebook / Klaus Iohannis
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  Klaus Iohannis (91)
  1724133

  "Covor roșu până la portiera limuzinei, SPP-ul va bloca circulația pietonală"

  BUCUREȘTI, 18 nov — Sputnik, D.D. Cunoscutul jurnalist sibian Marius Albin Marinescu, patron al publicației "Justițiarul", dă mai multe date din culisele participării soției președintelui Iohannis, Carmen, la un eveniment care va avea loc astăzi la Sibiu.

  Este vorba de „Balul bobocilor" de la liceul „Gheorghe Lazăr" din Sibiu, care va începe la ora 18 la Casa Armatei din municipiul prezidențial.

  "Știri în exclusivitate despre stafidita", scrie jurnalistul în stilul său consacrat. "Pentru a asigura siguranța primei toamne, Carmen Georgeta Iohannis, SPP-ul va bloca circulația pietonală în zonă cu două ore înainte".

  Marius Albin Marinescu oferă și date cu privire la măsuri excepționale, care ar fi fost luate chiar la cererea soției președintelui.

  "Bucătăria va fi sigilată din seara aceasta. La cererea ofilitei, la intrare va fi așternut un covor roșu până la portiera limuzinei ca să nu-și murdărească pantofii de firmă", scrie Marinescu pe pagina de Facebook.

  În fine, un adevărat dispozitiv este stabilit de SPP chiar și la liceu, unde "paza este asigurată zilnic de patru ofițeri SPP, unul fiind în mașina parcată în fața imobilului cu motorul mergând", scrie cunoscutul jurnalist și adversar al fostului primar de Sibiu.

  Marius Albin Marinescu și-a însoțit postarea cu un trucaj fotografic cu cuplul prezidențial, unul dintre foto-pamfletele dedicate președintelui Iohannis care l-au făcut celebru pe Internet.

  Postarea lui Albin Marinescu pe profilul său de Facebook
  © Photo : Captură ecran
  Postarea lui Albin Marinescu pe profilul său de Facebook
  Тема:
  Klaus Iohannis (91)
  Tagurile:
  măsuri excepționale, protecție, SPP, Carmen Iohannis
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei