21:55 15 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.38
 • USD17.56
 • RUB0.27
 • RON4.07
 • UAH0.71
  Victor Ponta

  Ponta, acuzat direct că face parte din Statul paralel - nu are replică!

  © Sputnik / Алексей Даничев
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  1384111

  Lider istoric al PSD: "Ponta folosește sintagmele Statului paralel pentru manipulare, abia acum descopăr niște lucruri pe care nu mi le putea imagina"

  BUCUREȘTI, 21 nov — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Presa a consemnat declarații făcute ieri de fostul premier Adrian Năstase, mentorul și protectorul politic al lui Victor Ponta. "Ponta e umilit de mentorul său", scriu mai multe publicații.

  "Nu știu dacă are calitățile necesare de loialitate", a spus Năstase despre Ponta. "Ăsta e marele lui defect. Avea calități foarte bune pentru politică, nu știu dacă va reuși să treacă peste problemele de caracter, nu-l mai recunosc în ultima vreme, poate l-am cunoscut într-o vreme, dar m-am înșelat", a spus Adrian Năstase.

  De fapt, Năstase îl încadrează pe Ponta în ceea ce numim azi "statul paralel". Ponta era unul dintre participanții la întâlnirile cu cei pe care îi numește statul paralel, remarcă Năstase. "El nu are dreptate nici când are dreptate".

  Mai mult, Năstase consideră criticile pe care Ponta i le aduce lui Dragnea ca probă pentru apartenența la Statul paralel. "Nu cred că are abilitatea morală de a-l critica pe Dragnea, care e o țintă pentru un grup de oameni care-l sprijină pe Iohannis pentru al doilea mandat", spune Năstase, subliniind acțiunea comună a lui Ponta și a Statului Paralel.

  Adrian Năstase i-a reproșat lui Ponta, pe care el l-a descoperit și promovat, totala sa abandonare — aceasta spre deosebire de Codrin Ștefănescu, cel care i-a fost alături la greu, deși avea mai puțin obligații față de el decât Ponta.

  "În 2013, ei erau la chermeze, iar eu eram la Jilava, așteptând a doua sentință", spune Năstase despre Ponta și Statul paralel. "Oare nu discutau, atunci, și despre ce mi se întâmpla? Eram un fost președinte al partidului, fusesem condamnat pentru o campanie electorală, nu au fost afișe doar pentru mine, ci pentru partid".

  Abia acum descopăr niște lucruri pe care nu mi le putea imagina, a conchis Năstase în cadrul emisiunii "100 de minute„ de la Antena 3.

  Fapt inedit că, până la ora actuală, Victor Ponta nu a avut nicio replică, nicio reacție la comentariile mentorului său politic.

  Tematic

  Victor Ponta, băgat în corzi de o ziaristă: "Vă e frică de pușcărie, dle Ponta?"
  Vanghelie l-a făcut praf pe Victor Ponta - arestări și perversiuni!
  Ponta îl cheamă la duel pe Dragnea: „Am decis să spun adevărul”
  Victor Ponta: "Dragnea are bani să trăiască 10 vieți"
  Ponta nu neagă că Tudose e omul "Sistemului", al SRI, susținut de Iohannis
  Victor Ponta face praf guvernarea!
  Tagurile:
  acuzat, replică, statul paralel, Victor Ponta


  Știrile Zilei