13:17 20 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.39
 • USD17.50
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.72
  Victor Ciutacu

  Ciutacu îl distruge pe Ludovic Orban - șuvoi de vorbe grele!

  © Facebook / Victor Ciutacu
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  300660

  "Nevertebrata asta s-a sucit grețos, l-a făcut l..bagiu pe sms, când era în mlaștină trebuia să-l calc pe cap până nu mai scoate bule"... și multe altele!

  BUCUREȘTI, 24 nov — Sputnik, D.D. Schimbarea radicală a lui Ludovic Orban, dintr-un critic al Sistemului în susținător — mai ales al instituțiilor de forță, a generat multe critici. Poate cele mai dure, mai radicale sunt ale cunoscutului jurnalist și realizator TV Victor Ciutacu.

  "Până azi mi-a fost milă de Orban — și că l-a scos DNA din cărți, și că l-a făcut Urdăreanu labagiu pe sms", a scris Ciutacu primul mesaj, în seara zilei de 21 noiembrie. "De azi mi-e milă de mine că am fost atât de bou încât să-i întind mâna când era în mlaștină în loc să-l calc pe cap până nu mai scoate bule", a continuat în stilul său unic jurnalistul.

  Aseară, târziu, Ciutacu a postat un montaj cu titul "Cum a devenit Orban aplaudacul lui Kovesi". Sunt declarațiile lui Orban din 2013 — în totală opoziție cu cel de acum câteva zile, când a participat alături de Laura Kovesi la o întâlnire organizată de Grupul pentru Dialog Social.

  "Pentru nevertebrata asta mi-am pus eu în joc, la un moment dat, cam toată credibilitatea; multă, puțină, să ne spună Palada, însă a cam contat", a comentat Ciutacu. "Tragedia lui adevărată va începe când va realiza că s-a sucit grețos sperând într-o pace cu psihopatia manifestă. Și va plânge în pumni…", prevede jurnalistul.

  Este de amintit că Ludovic Orban a fost ministru al Transporturilor după Traian Băsescu, Miron Mitrea și Radu Berceanu, persoane pe care le-a acuzat, în repetate rânduri de corupție și diverse alte fapte. Cu toate acestea, în mandatul său nu a mai pomenit de așa ceva — și nici nu a făcut vreo anchetă internă pentru a-și dovedi acuzațiile anterioare. Orban a fost ministru în guvernul minoritar PNL, beneficiind de susținerea parlamentară a PSD.

  Tagurile:
  vorbe grele, distruge, Ludovic Orban, Victor Ciutacu


  Știrile Zilei