09:51 19 Aprilie 2021
În direct
 • EUR21.46
 • USD17.90
 • RUB0.24
 • RON4.36
 • UAH0.64
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  3095162

  Legăturile lui Tudose cu Coldea și Iohannis - "Am IMENSA satisfacție că NU v-am votat premier în Parlament", declarație radicală a lui Pleșoianu

  BUCUREȘTI, 1 dec — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Comportamentul lui Mihai Tudose în cazul scandalului microfonului găsit la ministrul de Interne Carmen a fost aspru criticat de presă. Și declarația controversatului premier în legătură cu ideea Gabrielei Firea de a deschide un "Târg de Crăciun"în Piața Victoriei a fost primită cu multe critici de presă, dar și de colegii de partid.

  "I-am transmis direct distinsului Tudose acum câteva minute și îi transmit și PUBLIC: Am IMENSA satisfacție că NU v-am votat premier în Parlament!", a scris azi noapte pe Facebook deputatul Liviu Pleșoianu. "Sunt atât de încântat de decizia mea că-mi vine să mă pup!", a completat deputatul.

  Pleșoianu observă și atitudinea contrastantă a premierului — relația cu Iohannis, în antiteză cu atitudinea față de singurul pesedist ce se apropie de cota electorală a președintelui.

  "O critică pe Gabriela Firea pentru că face târg de Crăciun în Piața Victoriei și în același timp se duce lângă Iohannis pe 1 Decembrie!?!", își manifestă surprinderea Pleșoianu.

  Deputatul, cel mai activ membru al Comisiei speciale care cercetează "Statul paralel", lansează o întrebare acuzatoare la adresa lui Tudose, amintindu-i de legăturile sale cu incriminații din "Sufrageria lui Oprea", Florian Coldea și George Maior.

  "V-au vorbit COLDEA și MAIOR din prefața cărții pe care ați publicat-o?", întreabă Pleșoianu, care pune apoi "punctul pe i" — "Le-ați preluat #FERICIT ordinul de zi pe unitate?".

  În finalul postării nocturne, Liviu Pleșoianu aruncă o caracterizare pentru Mihai Tudose: "V-aș spune că sunteți #PARALEL". Dar ar fi inutil, continuă ironic deputatul, "Ne-ați spus că nu înțelegeți "conceptul"…" — și încheie cu numele inamicului PSD, "#NouaSecuritate".

  Tematic

  Pleșoianu - tupeu total, intră peste americani la ei acasă!
  Liviu Pleșoianu, curaj maxim - îi face praf pe americani!
  Liviu Pleșoianu - reacție dură față de atitudinea PSD
  Tagurile:
  Târg de Crăciun, Marea Unire, Centenar, Ziua Națională, 1 decembrie, Acuzații, Mihai Tudose, Klaus Iohannis, Liviu Pleșoianu, România

  Știrile Zilei