14:09 17 Iulie 2019
În direct
 • EUR19.85
 • USD17.69
 • RUB0.28
 • RON4.20
 • UAH0.68
  Mircea Badea

  Mircea Badea, Tudose și banii Statului paralel: "Fiți mândri și pasivi!"

  © Photo: Facebook / Mircea Badea chiar el
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  452110

  Situație bizară cu banii acordați serviciilor secrete, Mircea Badea nu se sfiește să pună degetul pe rană

  BUCUREȘTI, 4 dec — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Serviciile speciale vor avea alocate 2,9 miliarde de lei, un total mai mare decât în 2017.

  Pe fiecare serviciu în parte, sumele sunt:

  SRI primește credite bugetare de 2,3 miliarde de lei, ceea ce înseamnă o creştere cu 13,24% faţă de 2017, dar mai poate suplimenta prin credite de angajament de până la 2,25 miliarde de lei.

  SIE are alocate credite bugetare de 290 de milioane de lei, în creştere cu 15,9% faţă de anul în curs, şi va mai putea suplimenta adăugând credite de angajament de până la 290 de milioane de lei.

  STS beneficiază de cea mai mare creștere procentuală, 21,88% faţă de 2017, creditele bugetare ajungând la 332 de milioane de lei, cu posibilitatea suplimentării prin credite de angajament de până la 499 de milioane de lei.

  De precizat că aceste credite de angajament sunt accesibile serviciilor speciale ca ordonatori principali.

  După cum se vede, în ciuda scandalurilor despre "Statul paralel", serviciile primesc mai mulți bani de la Buget — cu toate că, în afara trecerii în învățământ a generalului Coldea, mari schimbări nu s-au făcut în structuri. Cu alte cuvinte, premierul Tudose continuă ceea ce făcea ca parlamentar, are o deosebită grijă de banii serviciilor.

  O reacție la aceste majorări a venit de la cunoscutul realizator TV Mircea Badea, care, într-o recentă postare, nu s-a sfiit să critice situația:

  "Când vă mai jeluiți că n-aveți spitale, școli, drumuri sau alte acareturi, fiți mândri și pasivi că aveți servicii secrete", a scris Mircea Badea.

  Tematic

  Rezultat clar: Sprijin total pentru acțiunea Dragnea - Tăriceanu
  Agresorul din Piața Victoriei, gând rău pentru PSD: "Îi vizităm în seara asta"!
  Tagurile:
  statul paralel, Mihai Tudose, Mircea Badea, România


  Știrile Zilei