19:29 21 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.37
 • USD17.40
 • RUB0.27
 • RON4.07
 • UAH0.69
  Liviu Pleșoianu

  Pleșoianu îl termină pe Hans Klemm - îl face de doi bani în fața lui Trump!

  © Photo: Liviu Pleșoianu
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  3704212

  "Șubrezenia discursivă și precaritatea intelectuală, prezente în absolut toate comunicările distinsului domn Simpson, afectează grav Parteneriatul nostru Strategic"

  BUCUREȘTI, 13 dec — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Deputatul Liviu Pleșoianu nu se lasă! În această noapte a publicat un pamflet teribil prin care scoate în evidență nu numai controversele legate de ambasador, dar îl și compară cu un personaj dintr-un cunoscut serial de desene animate.

  "Domnule Președinte Donald Trump, vă rugăm să trimiteți un alt ambasador la București, în locul Excelenței Sale Homer Jay Simpson!", scrie Pleșoianu, comparându-l pe ambasador cu personajul considerat de americani drept un simbol al gafeurului nefericit.

  Este necesar să rezistăm în fața inamicilor propriilor minți, scrie Pleșoianu, tocmai pentru că "dorim să asigurăm soliditatea Parteneriatului Strategic dintre țările noastre".

  "Am atins nivelul maxim de rezistență la stresul continuu provocat de discursurile halucinante ale ambasadorului dumneavoastră, domnul Homer Jay Simpson"scrie Pleșoianu, care prezintă și caracteristicile intervențiilor lui Klemm: "Șubrezenia discursivă și precaritatea intelectuală, prezente în absolut toate comunicările distinsului domn Simpson, afectează grav Parteneriatul nostru Strategic pentru simplul motiv că ne afectează grav… creierul".

  Fără milă față de ambasadorul Klemm, pe care îl numește permanent "Homer Jay Simpson", deputatul îi explică președintelui Trump cât ne-am "străduit să suportăm ieșirile publice submediocre ale domnului ambasador Homer Jay Simpson", dar, spune Pleșoianu, "cea mai recentă afirmație a domniei sale pur și simplu ne-a paralizat neuronii și ne-a scurtcircuitat sinapsele".

  "Domnul ambasador Homer Simpson tocmai ne-a spus că dacă modificăm niște legi foarte proaste ale justiției, din cauza cărora au fost săvârșite nenumărate abuzuri, sancționate inclusiv la CEDO, înseamnă că nu mai suntem… #REZISTENȚI și că o să ne pape Rusia. Creștinește, nu mai pot să adaug decât atât: #Doamne_Ferește!", scrie Pleșoianu care ilustrează cu o imagine semnificativă.

  Pleșoianu se referă la un citat într-adevăr halucinant al ambasadorului, parte a unei strategii pe care am catalogat-o la rândul meu "jenantă" într-o recentă analiză. Iată ce spune Klemm — Simpson.

  "Excelența Sa, domnul ambasador Homer Jay Simpson: „Noi credem că slăbirea legislaţiei care vă permite să aveţi un sistem judiciar independent şi să lansaţi o luptă puternică împotriva corupţiei subminează şi rezistenţa naţională şi poate expune România la ameninţări venite de peste hotare, inclusiv la cele din partea Rusiei. Corupţia este o scenă pe care actorii ostili o pot folosi pentru a sparge fundaţia unui stat rezistent."…"

  În concluzie, scrie Pleșoianu în postarea sa de pe Facebook, "vă rugăm să trimiteți un alt ambasador la București, în locul Excelenței Sale Homer Jay Simpson" pe care îl definește, pe bună dreptate, un adept aș "#REZIST" — "adept de altfel înfocat al unei mișcari pe care o cunoașteți și dumneavoastră foarte bine".

  "Ne temem că nu mai… rezistăm prea mult în fața elucubrațiilor transmise în rafală de către domnul Homer Simpson", scrie Pleșoianu, care completează cu… lovitura de grație: "Pentru Parteneriatul nostru Strategic și din respect pentru inteligența noastră, vă rugăm să trimiteți la București pe… oricine altcineva".

  Tematic

  Liviu Pleșoianu începe în forță: dezvăluire tare despre manipularea străină
  Mesaj extraordinar al lui Liviu Pleșoianu: "Bruxelles și SUA să înțeleagă!"
  Pleșoianu îl face de doi bani pe Tudose - acuzație dură
  Pleșoianu - tupeu total, intră peste americani la ei acasă!
  Liviu Pleșoianu, curaj maxim - îi face praf pe americani!
  Tagurile:
  Pamflet, Ambasadorul SUA, Liviu Pleșoianu, Hans Klemm, Donald Trump, România


  Știrile Zilei