23:32 20 Ianuarie 2019
În direct
 • EUR19.56
 • USD17.16
 • RUB0.26
 • RON4.17
 • UAH0.61
  Principele Nicolae și Regele Mihai

  Nicolae e "în ofensivă", va urma "un război sângeros pentru moștenire"

  © Facebook / Nicolae de Roumanie Medforth Mills - Sustinatorii nepotului Regelui
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  Regele Mihai I a plecat în lumea celor drepți (19)
  67330

  Politolog: "Nicolae e frumușel, e șarmant, știe să fie atent la oamenii din jur - e total opusul rigidității cadaverice a cuplului Radu și Margareta de România Duda"

  BUCUREȘTI, 15 dec — Sputnik, Evan Răutu. "Cred că este clar pentru toată lumea că domnul Nicolae de Roumanie Meforth Mills este în plină ofensivă de imagine", consideră politologul Bogdan Duca. "Și s-ar putea să îi iasă că este destul de bun…"

  Dr. Bogdan Duca apreciază recentele apariții publice ale fostului prinț — "e frumușel, e șarmant, știe să fie atent la oamenii din jur", punându-l în antiteză cu prima pereche a Casei regale. "E total opusul rigidității cadaverice a cuplului Radu și Margareta de România Duda", spune Duca.

  "Faptul că astăzi a făcut o baie de mulțime din care a ieșit impecabil, că a refuzat să intre în Palatul Regal din solidaritate cu oamenii care stau cu orele la coadă să se închine la Rege, m-a impresionat plăcut până și pe mine, care din ziua morții Regelui mă consider eliberat de orice dram de loialitate față de deja fosta Dinastie, nu mai cred în restaurarea Monarhiei și care crede că dacă va fi să se mai pună vreodată în discuție restaurarea, prioritatea o are casa de Hohenzollern Sigmaringen, și nu familia pestriță a regelui Mihai", comentează Bogdan Duca.

  Politolog și teolog, dr. Bogdan Duca apreciază faptul că Nicolae a stat la coadă și consideră că "alți politicieni" ar putea să învețe de la domnul Nicolae de România "cum să se comporte când mai merg la moaște: refuzând privilegiile grabnic acordate de unii prea lingușitori ierarhi și clerici, de a pupa moaștele înaintea sau "peste" coada credincioșilor obișnuiți".

  În replică, senatorul Șerban Nicolae consideră că episodul de la coadă e "doar un exercițiu de imagine".

  "Lui Nicholas of Medford-Mills, toți îi spun Nicolae (și tocmai ce-l reluase pe "Nicholas", după sancțiunea regală a excluderii). Totuși, după ce a fost prezent la aeroport, venitul tânărului la Palatul Regal e doar exercițiu de imagine. Cu sau fără coadă", a comentat Șerban Nicolae.

  Interesantă este opinia de final a lui Bogdan Duca — și probabil va genera multe comentarii: "Cred că va urma un război "sângeros" pentru moștenire", a scris politologul pe pagina sa de Facebook.

  Тема:
  Regele Mihai I a plecat în lumea celor drepți (19)

  Tematic

  Brexit: Regatul Unit poate pierde încă 140 de miliarde
  Departe de ochii lumii: Regele Mihai, prohodit într-un cerc restrâns de persoane
  Programul funeraliilor Regelui Mihai I, 13-16 decembrie
  Tagurile:
  moștenire, Principele Nicolae, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei