13:29 07 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.56
 • USD17.31
 • RUB0.24
 • RON4.04
 • UAH0.64
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  Cine este George Soros (118)
  201751

  O dezvăluire care probează afirmații din spațiul public - aruncă o lumină ciudată asupra unei importante mișcări civice

  BUCUREȘTI, 4 ian — Sputnik, Evan Răutu. O figură interesantă a spațiului virtual, Felix Roncea, inițiator al cunoscutei pagini MOV (Mișcarea Oamenilor Visători), postează o discuție mai veche cu Florin Bădiță, fondatorul paginii "Corupția ucide", motorul de promovare al mișcării "#REZIST".

  "Despre #REZIST și #CORUPTIAUCIDE doar atât mai am de zis… uitați cine vă scoate în stradă", scrie Roncea, adăugând "Acum fac "caterinci" pe tema cu Soros".

  Roncea se referă la negarea de către organizatorii demonstrațiilor din stradă a legăturilor cu controversatul miliardar George Soros. "REZIST — O MISCARE SPONTANA? din părți", scrie Roncea."A fost aranjată de acum ani de zile. Sunt aceiași și aceiași securiști cu odraslele lor la butoane".

  "Îmi blochează contul constant, fiind în strânsă legătură cu angajații FB care îi și ajută să-si distribuie evenimentele #rezist cu un impact peste măsura obișnuită, toate postările pe care mi le-au șters din 2013 până azi erau cele în care menționam despre USR că ar fi singurul partid care a profitat de moartea celor din #COLECTIV, erau postări în care criticam mișcările lor manipulatoare aka "proteste spontane de stradă", unde aduceam și dovezi că nu sunt atât de spontane precum credeți voi, dar în mod special au șters toate postările care aveau legătură cu asociațiile lor non-profit sau cu reprezentanții lor, în speță cei care "se nasc" cu nehotărâri în domeniul sexualității, precum Badiță asta care vă scoate în stradă. NOUA DICTATURĂ E A LOR, NU A CIUMEI ROȘII!"

  Iată un printscreen din 2013 în care Bădiță recunoaște legătura cu George Soros și faptul că a lucrat la "proiecte" finanțate de acesta. Referirea la "bisexualitatea" lui Bădiță este doar un element de culoare, pe care nu îl considerăm relevant în acest caz, dar e de reținut și comentariul lui Felix Roncea; în trecut, persoane cu asemenea caracteristici erau vizate de serviciile speciale nord-americane. Recent, premierul Canadei a avut o intervenție remarcabilă în acest sens.

  Comentarii Facebook, captură ecran
  © Photo : captură ecran
  Comentarii Facebook, captură ecran
  Тема:
  Cine este George Soros (118)

  Tematic

  „George Soros vrea un guvern mondial care să servească oligarhii" - senator SUA
  Viktor Orban acuză pe George Soros de imixtiune în campania electorală din 2018
  Război total la vecini: Soros a ieșit public și a atacat guvernul Orban! (VIDEO)
  Tagurile:
  Bisexual, Rezist, Roșia Montană, Colectiv, George Soros


  Știrile Zilei