20:47 19 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.10
 • USD17.64
 • RUB0.28
 • RON3.99
 • UAH0.72
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  8594526

  "Să le împărțiți grenade cu cuiul scos - îi iubesc foarte mult, de asta vreau să nu se mai chinuie"

  BUCUREȘTI, 5 ian — Sputnik, Evan Răutu. Violența transmisă prin mediile virtuale de socializare, asupra căreia atrag atenția tot mai mulți analiști, jurnaliști, psihologi sau simpli cititori ăși face din nou apariția pe pagina celor care promovează și participă la organizarea mitingurilor #REZIST.

  Iată un exemplu, plecat de la o așa zisă "idee interesantă", așa cum este definită următoarea propunere:

  "Zilele acestea sunt niște cozi uriașe la ghișeele administrațiilor financiare, formate de pensionari dornici să scape de datoriile față de stat. Desigur, este vorba, în mare parte, de electorat PSD. Ar fi util de împărțit materiale educative pentru acești oameni".

  Chiar dacă ideile conținute dovedesc un oarecare dispreț, textul rămâne într-o paradigmă de prozelitism acceptabil. În schimb, iată o reacție cutremurătoare a unui fidel al acestei pagini și, se pare al manifestațiilor — un anume Nicolae Dumitru.

  "Eu zic să nu vă pierdeți timpul cu ei și dacă aveți posibilitatea să le împărțiți grenade cu cuiul scos ar fi mult mai util", scrie Nicolae dumitru, care explică: "Ăia nu mai au nici o șansă, întelegeți odată. Mai sunt utili doar morți".

  Mesaj Nicolae Dumitru, captură ecran
  © Photo : captură ecran
  Mesaj Nicolae Dumitru, captură ecran

  Cumplit este și faptul că postarea aceasta sinistră, dovedind probleme psihice, a primit zeci de "like"-uri!… Așa că Nicolae Dumitru revine la idee, comentând, cinic — "Eu îi iubesc foarte mult, de asta vreau să nu se mai chinuie".

  Apostrofat de câțiva cititori indignați, individul are o reacție… politică. Dar, în același timp, rămâne adeptul forței, nu crede în idei de tip "să fiu mai bun", declară el.

  "Votanții psd sunt ca soldații mafiei. Acceptându-i acceptați conducerea în stil mafiot a psd-ului. Eu nu mai cred în slogane de tip să fiu mai bun. Asta nu înseamnă că vreau eu să-i omor, le doresc doar ce-i mai rău. Atât".

  Tagurile:
  violență, pensionari, Rezist, proteste, PSD, România


  Știrile Zilei