21:25 25 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.03
 • USD17.87
 • RUB0.28
 • RON4.21
 • UAH0.67
  Proteste la București împotriva legii vaccinării obligatorii, poză simbol

  Românii - de acord cu introducerea unei pedepse fizice foarte dure!

  © Facebook / Pro Decizii Informate
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  23950

  Introducerea unei pedepse care amintește de timpuri apuse - sau de experimente din perioada războiului mondial - pare a fi soluția dorită de români

  BUCUREȘTI, 9 ian — Sputnik, Evan Răutu. Cazul polițistului pedofil a ridicat o problemă care pare scoasă din alte epoci — pedeapsa fizică, prin mutilare sau prin afectarea funcțiilor fiziologice ale unor organe.

  O dezbatere amplă pe această temă a fost găzduită de emisiunea "Sinteza Zilei". Pe lângă invitații din mai multe domenii convergente subiectului, realizatorul Mihai Gâdea a realizat un sondaj.

  Sondajul a avut o singură întrebare: „Considerați că este necesară castrarea chiamică a pedofililor și a violatorilor?".

  Postare Mihai Gâdea, captură ecran
  Postare Mihai Gâdea, captură ecran

  Ei bine, după 12 ore de la lansare sondajului pe pagina de Facebook a lui Mihai Gâdea, rezultatul înregistrat este zdrobitor: au spus "DA„ 5022, adică 98% dintre votanți, ân timp ce opozanții castrării chimice sunt doar 88, adică 2%.

  Un rezultat care ne scutește de orice comentarii. Totuși, este de reținut remarca făcută de Mugur Ciuvică referitor la erorile judiciare, des întâlnite în ultima vreme. Un asemenea mutilare fiziologică, o pedeapsă venită parcă din timpuri apuse, trebuie deci să aibă toate garanțiile că este 100% corectă. 

  Tagurile:
  Pedofili, Castrarea chimică, sondaj, Sinteza Zilei, Mihai Gâdea, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei