11:56 18 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.35
 • USD17.41
 • RUB0.27
 • RON4.07
 • UAH0.70
  Liviu Pleșoianu

  Pleșoianu îi desființează pe laudătorii pe Iohannis

  © Facebook / Liviu Pleșoianu
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  Klaus Iohannis (199)
  72830

  Argumente aduse contra opiniei că "avem brusc de a face cu alt Iohannis"

  BUCUREȘTI, 19 ian — Sputnik, Dragoș Dumitriu. "Unii comentatori consideră că decizia lui Iohannis de ieri este un gest epocal, de care numai un chomolungmian Om de Stat poate fi capabil", comentează ironic Liviu Pleșoianu accesul de laude la adresa lui Iohannis în urma desemnării rapide a premierului propus de PSD.

  Președintele statului n-a făcut decât să respecte Constituția, spune deputatul, subliniind că aceasta îi cere "cu caracter imperativ" să fie „întâiul garant al respectării sale”. Deci, nu nu e absolut nimic spectaculos în gestul președintelui apreciază deputatul.

  "Să comentezi „gestul" lui Iohannis în cheia unei intervenții magnifice, dacă nu chiar divine, e pur și simplu ridicol", spune Pleșoianu. "În fond, Klaus Werner doar s-a păstrat de această dată în propria-i matcă".

  De fapt, consideră Pleșoianu este același „Ins-în-geacă-roșie", care "s-a folosit de ură, a generat-o cu bună știință, a întreținut-o și apoi, de câte ori a avut nevoie, a capitalizat-o".

  „Cei care văd în decizia de ieri un mare GEST, al unui mare OM POLITIC, cad în capcana propriei minți, care compară la nivel subconștient momentul de ieri cu momente precum ieșitul la proteste în geacă roșie", explică Liviu Pleșoianu.

  Iar concluzia energicului deputat este că "a spune că avem brusc de a face cu alt Iohannis e dizgrațios de ridicol".

  "Fiți fără griji, e tot Insul-în-geacă-roșie, e tot cel care se urca pe tragedia de la Colectiv cu bocancii pentru a-și instala „guvernul său"„, atrage atenția deputatul PSD, într-o recentă postare pe pagina personală

  Тема:
  Klaus Iohannis (199)

  Tematic

  Pleșoianu s-a ținut de cuvânt - iată de ce au fost numiți Tudose și Grindeanu
  Pleșoianu anunță dezvăluiri despre cum a ajuns Tudose premier
  Liviu Pleșoianu - susținut frenetic și respins isteric
  Ultima oră: Liviu Pleșoianu l-a făcut praf pe Klaus Iohannis!
  Tagurile:
  premier, PSD, Liviu Pleșoianu, Klaus Iohannis, România


  Știrile Zilei