15:46 16 Septembrie 2019
În direct
 • EUR19.70
 • USD17.76
 • RUB0.28
 • RON4.16
 • UAH0.72
  Laura Kovesi

  Exploziv! „Lumea s-a săturat de fake-news-ul european - Kovesi"

  © AFP 2019 / ANDREI PUNGOVSCHI
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  Laura Codruța Kövesi (140)
  74440

  „Oamenii vor să se elibereze de frică", susţine Daniel Dragomir

  BUCUREŞTI, 14 feb — Sputnik, Georgiana Arsene. Reacţie în forţă a fostului ofiţer SRI Daniel Dragomir după ce jurnalistul Dan Tapalagă de la Hotnews a scris într-un articol faptul că, în scandalul dezvăluirilor privind abuzurile DNA, „persoanele de contact sugerate jurnaliştilor străini pentru a fi contactate pe această temă sunt Călin Popescu Tăriceanu, Sebastian Ghiţă, Liviu Pleşoianu, Renate Weber, Bogdan Chireac, Daniel Dragomir şi Ingrid Mocanu".

  Dragomir spune, pe romania 3.0.ro, că Tapalagă nu este bine informat şi că jurnalistul vede pretutindeni conspiraţii.

  „Nu prea mai are informaţii. Ori s-au terminat resursele operative ori s-au terminat resursele financiare. Din redarea sa dezlânată vedem că totul este o mare conspiraţie. Doamna Kovesi e pură, inatacabilă, perfectă şi omniscientă", a scris Dragomir.

  Referitor la menţionarea numelui său în „această conspiraţie planetară anti-Kovesi", Dragomir susţine că tot ce a transmis şi publicat a făcut în mod transparent şi asumat.

  „Înţeleg că numele meu apare în nu ştiu ce context. Dar numele tău, domnule Tapalagă, de ce apare la DIICOT în dosarul Black Cube? Oare are vreo legătură cu un document sustras de Turturică din casa lui Dan Adamescu (oferta Black Cube prezentată ce coincidenţă chiar de Hotnews)?", a menţionat acesta.

  El respinge categoric ideea unei conspiraţii împotriva şefei Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi precizează că oamenii nu vor decât să se elibereze de frică.

  „Nu e cu moguli, nu e nici o conspiraţie, lumea s-a săturat de cel mai mare fake-news european din ultimii ani (Kovesi), oamenii s-au săturat de minciună şi ipocrizie, românii vor să se elibereze de frică", a adăugat fostul ofiţer SRI.

  Тема:
  Laura Codruța Kövesi (140)

  Tematic

  Scandalul DNA îl demască pe Grindeanu: "acoperitul" vizat de Kovesi
  Semne rele pentru Kovesi: pierde sprijinul lui Soros
  Ultima oră: Laura Kovesi răspunde acuzațiilor și Antenei 3!
  Știrea zilei: Sebastian Ghiță profită și o lovește pe Kovesi - e oficial!
  Cunoscut politolog: Asasinatele în puşcărie - „modul de lucru al DNA şi Kovesi"
  Tagurile:
  Back Cube, Hotnews, DNA, Daniel Dragomir, Dan Tapalagă, Laura Codruţa Kovesi, România


  Știrile Zilei