18:09 16 Noiembrie 2018
În direct
 • EUR19.31
 • USD17.07
 • RUB0.26
 • RON4.14
 • UAH0.61
  Daniel Dragomir

  Amenințare pentru fanii lui Kovesi: "Șobolani, a venit vremea!"

  © Photo : Captură ecran
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  Laura Codruța Kövesi (118)
  34150

  Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir a lansat un mesaj amenințător pentru susținătorii șefei DNA, Laura Codruța Kovesi

  BUCUREȘTI, 14 feb — Sputnik, Daniel Nistor. Aceștia ar urma să fie urmăriți la fel cum au fost urmăriți naziștii după Al Doilea Război Mondial.

  Observ zâmbitor cum șobolanii părăsesc corabia Kovesi: "nu e bine, totuși abuzuri, nu credeam etc" — scrie Dragomir, într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook.

  "Când noi stăteam arestați ne înjurați, ne scuipați, dădeați pe surse și ne infierati cu materialele de la Dumbravă. Copii noștri și mamele noastre se uitau la voi cum ne făceați penali și infractori. Credeți că scăpați?" — a întrebat retoric Dragomir.

  Apoi a anunțat că va trece la acțiune.

  "Unul din scopurile Inițiativei civice România 3.0 este să vină după fiecare dintre voi. Așa cum au fost hăituiți naziștii așa veți fi vânați voi toți șobolanilor. Va știm pe toți. Ați distrus țară această, ați participat la abuzuri, ați turnat la Securitatea 2.0 și ați încasat bani pentru nenorocirile făcute. A venit vremea!" — amenință Dragomir.

  Daniel Dragomir este cercetat în dosarul Black Cube, în care mai multe persoane au fost acuzate de încercări de intimidare a procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi. Fost şef în cadrul Direcţiei Generale de Prevenire şi Combatere Terorism din SRI, Daniel Dragomir a fost şi arestat preventiv, existând suspiciuni că acesta ar fi intermediat legătura între cei care voiau să afle informaţii despre Laura Codruţa Kovesi şi angajaţii firmei BlackCube, cei care ar fi avut misiunea de a o spiona şi intimida.

  Тема:
  Laura Codruța Kövesi (118)

  Tematic

  Exploziv! „Lumea s-a săturat de fake-news-ul european - Kovesi"
  Tagurile:
  Dosar, Black Cube, Laura Codruța Kovesi, Daniel Dragomir
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei