22:38 02 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.25
 • USD17.18
 • RUB0.24
 • RON3.98
 • UAH0.64
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  5267191

  "Sunt intenţiile unui om care vrea să iasă în evidenţă, cum a mai făcut-o, au vrut de două ori să îi retragă imunitatea, tocmai pentru defăimarea propriei țări".

  BUCUREȘTI, 26 feb — Sputnik, Evan Răutu. "Primul Ministru Viorica Dăncilă — Să observăm: o femeie… prima femeie premier a României! Şi îi dă un pumn în bot eurodeputatei Ana Gomes şi unul în plex Angelei Filote, aşa-zisa reprezentantă a Comisiei Europene din România. Excelent discurs! Bravo, Doamna Premier! O femeie cât 100 de bărbaţi!"

  Surprinzătoarea Dăncilă punctează iar: adevărată lecție pentru Iohannis! >>>

  Ingrid Mocanu se referă în comentariul său la un interviu în care Viorica Dăncilă a fost rugată să comenteze declarația eurodeputatei Ana Gomes și la regertul acesteia pentru concluzia raportului Toader.

  "După părerea mea, este o declaraţie total neinspirată", a spus Dăncilă. Am văzut această declaraţie a doamnei Ana Gomes şi eu consider că dânsa şi-a depăşit atribuţiile de europarlamentar".

  Mai mult, în interviul acordat postului România TV, Viorica Dăncilă consideră că declarația nu e făcută cu bunăcredință, ci "ca să iasă în evidență".

  "Ana Gomes face o referire la mod general, dar nu spune punctual ce este incorect, ce se crede că nu este correct", a spus premierul român. "Este clar că intenţiile dumneaei nu sunt intenţiile unui om care vede ceva incorect şi vrea să-l schimbe — sunt intenţiile unui om care vrea să iasă în evidenţă, cum a făcut-o de atâtea ori în Parlamentul European".

  Alături de această afirmația categorică, Viorica Dăncilă trece în revistă și ceea ce nu se știe despre Ana Gomes — justificând expresia frustă folosită de Ingrid Mocanu: "I-a dat un pumn în bot".

  "Ca să înţelegem cine a făcut prima dată declaraţia: doamna Ana Gomes, însuşi Portugalia a vrut de două ori să îi retragă imunitatea, tocmai pentru defăimarea propriei ţări", a dezvăluit Viorica Dăncilă. "Cred că este o persoană pe care am putea să o asemănăm de multe ori, prin ceea ce face şi cum îşi aduce ţara în prim-plan în PE, cu doamna Monica Macovei.

  Viorica Dăncilă a punctat și relația pe care Ana Gomes o are, ca și Monica Macovei, cu controversatul miliardar Geroge Soros.

  "Doamna Ana Gomes este membră a Fundaţiei Friends of Europe, sub patronajul domnului Soros — deci nu aş putea să spun că dânsa este chiar în necunoştinţă de cauză a ceea ce vrea să inducă în România", a conchis Viorica Dăncilă.

  Tematic

  Surpriza Vioricăi Dăncilă - abordare cu totul nouă a guvernării!
  Premierul Viorica Dăncilă pleacă la Chişinău
  Acum: Pleșoianu cere Vioricăi Dăncilă măsuri radicale și urgente!
  A ieșit la iveală: ce vrea Klemm - replica perfectă a Vioricăi Dăncilă!
  Un jurnalist o vrea pe Dăncilă top-model
  Tagurile:
  Parlamentul European, Guvern, PSD, Viorica Dăncilă, Ingrid Mocanu, România


  Știrile Zilei