21:22 23 Septembrie 2020
În direct
 • EUR19.60
 • USD16.66
 • RUB0.22
 • RON4.03
 • UAH0.59
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  1207100

  Victor Ciutacu: "Dacă cineva îmi smulge caseta, mai sunt două, nu puteţi voi confisca câte copii avem noi, interviul ăsta intră pe post".

  BUCUREȘTI, 16 mart — Sputnik, D.D. În stilul său unic, Victor Ciutacu s-a manifestat vehement în seara trecută — „interviul ăsta intră pe post", a declarat ferm realizatorul TV.

  Ciutacu a reclamat presiunile care se fac împotriva RTV, dar și tentativele de a se lua casetele cu înregistrarea.

  "Presiunile continuă, sunt din ce în ce mai intense", a scris Ciutacu pe Facebook. "În această seară am doi producători care au fiecare câte o copie a casetei cu episodul doi. Dacă cineva îmi smulge caseta, mai sunt două".

  Interesant este că ziaristul a dat de înțeles că s-au făcut și "cereri oficiale" pentru oprirea difuzării materialului filmat.

  "Nu puteţi voi confisca câte copii avem noi", a avertizat Ciutacu. "Oricâte cereri oficiale vor face, interviul ăsta intră pe post".

  De asemenea, împotriva realizatorului TVR Ionuț Cristache s-au cerut sancțiuni, iar Comisia de Cultură din Parlament a chemat-o de urgență pe directoarea generală a TVR, Doina Gradea. Președintele Comisiei, liberalul Gigel Știrbu a avut o ieșire violentă într-o intervenție la Antena 3, numind emsiunea lui Cristache — "hazna".

  Cert este că partea a doua a îngerviului a fost difuzată seara trecută, dar mulți analiști consideră presiunile susmenționate ca fiind nejustificate, declarațiile lui Ghiță fiind slabe, mult sub nivelul celor declarate în prima parte. Urmează și partea a treia. 

  Tematic

  Tudorel Toader, detalii „la cald" despre extrădarea lui Sebastian Ghiţă
  Știrea zilei: Sebastian Ghiță profită și o lovește pe Kovesi - e oficial!
  "Moscova" a avut dreptate în cazul Sebastian Ghiță
  Mesajul din Serbia al lui Sebastian Ghiţă
  Tagurile:
  Posturi nationale, Caseta, difuzarea, Sebastian Ghiţă, Victor Ciutacu

  Știrile Zilei