13:39 17 Iulie 2019
În direct
 • EUR19.85
 • USD17.69
 • RUB0.28
 • RON4.20
 • UAH0.68
  Codrin Ștefănescu

  Codrin Ștefănescu revine în forță - anulează demersul lui Kovesi, ridicol total

  © Facebook / Codrin Ștefănescu
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  2049100

  „După ani de zile de hărțuiri, de încălcări ale legii, ce s-a întâmplat astăzi este un act de forță de tip bolșevic, am fost martor la niște lucruri...".

  BUCUREȘTI, 21 mart — Sputnik, Dragoș Dumitriu. "Nu aveți niciun motiv să vă cereți scuze — ei trebuie să își ceară scuze pentru toate nenorocirile pe care le-au făcut", a declarat Codrin Ștefănescu despre Laura Kovesi și "Statul paralel", dându-i replica lui Mihai Gâdea.

  Invitat pentru a comenta sentința din procesul intentat de șefa DNA jurnaliștilor de la Antena 3, Ștefănescu a afirmat că a fost martor la prea multe — inclusiv la momentele în care Antena 3 a fost evacuată din sediu.

  "Am fost martor la niște lucruri în ultimii ani de zile, nu aveți niciun motiv să vă cereți scuze", a spus Codrin, contestând astfel decizia instanței.

  În privința sumei mari stabilite de judecători, Ștefănescu a spus că, în calitate de membru PSD știe „ce ajutor enorm a dat Antena 3 partidului" și că e momentul să arate recunoștința.

  "Vă dau o idee care mi-a venit din țară, am primit mesaje, inclusiv de la mulți primari", a spus Ștefănescu. „Vă roagă să faceți o acțiune, care să se numească "dați un leu pentru Kovesi".

  În acest fel, Ștefănescu propune să se strângă bani din toată țara. "Un leu de om, atâta e suficient", a spus Codrin — "1 leu pentru Kovesi".

  "Trebuie ca 300.000 de români să dea un leu pentru Kovesi — în seara asta dau și eu un leu pentru Kovesi", a spus Codrin Ștefănescu, izbucnind imediat: "După ani de zile de hărțuiri, de încălcări ale legii, ce s-a întâmplat astăzi este un act de forță de tip bolșevic".

  Am vorbit cu foarte mulți colegi, este lumea scandalizată, a mai spus Codrin Ștefănescu la Antena3, aruncând în acest fel și o provocare pentru propriul partid.

  Aflat în studio, ziaristul Adrian Ursu a îmbunătățit ideea lui Codrin Ștefănescu, adăugând o notă de umor care aruncă o tentă de ridicol pe demersul în justiție al Laurei Kovesi.

  Nu un leu, un "chior", a spus Ursu, după vechea denumire a leului cu valoare scăzută. „Dați un leu pentru Kovesi" a devenit sloganul lansat pe baza ideii lui Codrin Ștefănescu.

  În cursul nopții, Mihai Gâdea a anunțat pe pagina de Facebook deschiderea unui cont. "Am reușit cu colegii mei să deschidem un cont de donații foarte rapid", a spus Gâdea, dând numărul contului — care, la capitolul detalii are "Chiorul pentru Kovesi".

  Tematic

  Mircea Badea, radical și la obiect: ”Între Codrin și Dragnea aleg…”
  Nou atac al "Sistemului" la Pleșoianu, Codrin, Șerban Nicolae și Gabi Firea
  Ultima oră: Dragnea, război declarat lui Codrin Ștefănescu
  Codrin îl ia pe sus pe Tudorel Toader: "Fă naibii ce scrie acolo!"
  Codrin Ștefănescu: "Lumea este stupefiată, nu putem continua aşa"
  Lovitură de teatru: Codrin Ștefănescu, amenințat - reacție ciudată!
  Codrin Ștefănescu îl provoacă pe ministrul Educației: "Să iasă public!"
  Tagurile:
  Anuleaza, Demers, PSD, DNA, Mihai Gâdea, Codrin Ștefănescu, Laura Codruța Kovesi


  Știrile Zilei