12:51 22 Noiembrie 2018
În direct
 • EUR19.54
 • USD17.14
 • RUB0.26
 • RON4.19
 • UAH0.62
  Răzvan Savaliuc

  Savaliuc, fără milă cu Iohannis: "E un om rupt de realitate, nu el joacă"

  © Facebook / Răzvan Savaliuc
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  295271

  "Chiar dacă e întrebat de sensul unor termeni pe care îi folosește, nu știe să răspundă și evită un răspuns, nu el decide și trebuie să i se spună ce să facă".

  BUCUREȘTI, 26 mart — Sputnik, Evan Răutu. Doi dintre cei mai buni jurnaliști de investigație, Răzvan Savaliuc și Mirel Curea, au dezbătut situația șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

  În opinia lui Răzvan Savaliuc, cel care a avut o relația amicală cu Laura Kovesi în perioada în care aceasta era procuror general, șefa DNA… nu mai e o miză atât de importantă.

  "Doamna Kovesi nu cred că mai e o miză atât de importantă, decât în calculul unor interese meschine pentru calculul prezidențialelor", a comentat Răzvan Savaliuc.

  O chestiune ciudată în caz Kovesi, mai bine zis al cererii de revocare, este tergiversarea de către președinte a luării unei decizii. Răzvan Savaliuc consideră că președintele ar va lua o decizie în ultimul moment dar…

  "… Cred că nu el decide și trebuie să i se spună ce să facă", a declarat Savaliuc. "Nu l-am simțit pe președintele Klaus Iohannis că ia decizii. L-am văzut că e un om rupt de realitate, chiar dacă e întrebat de sensul unor termeni pe care îi folosește, nu știe să răspundă și evită un răspuns".

  În concluzie, la ora actuală, jocul lui Iohannis nu e al său, ci al altora. Altfel, în opinia lui Savaliuc, "nu știe cum se va juca și așteaptă".

  "După Paști, e ultimul termen pe care ni l-a dat dl președinte — e posibil să accepte, e posibil să nu accepte, în funcție de ce i se va spune în ultimul moment", a declarat Răzvan Savaliuc în emisiunea "Adevăruri de viață", realizată de Dana Chera.

  Tematic

  Unic în România: Savaliuc i-a luat banii Laurei Kovesi!
  Savaliuc: "Iată dovada "Planului Minerva" de preluare a controlului României"
  Dosarul momentului - Mircea Badea: "Iohannis și Kovesi fug laș de Savaliuc"
  Savaliuc, lovitură dură și concretă împotriva lui Iohannis și Kovesi
  Iohannis - atac incredibil la presă! Savaliuc, reacție: "Nu e în stare să discearnă"
  Savaliuc: "Kovesi, președinte - străinii o pregătesc" - reacție totală Ciutacu
  Savaliuc îl face praf pe Tudorel Toader în cazul Kovesi: "Toader va demisiona"
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei