02:36 16 Octombrie 2018
În direct
 • EUR19.70
 • USD16.99
 • RUB0.26
 • RON4.22
 • UAH0.61
  Malin Bot

  Mălin Bot s-a făcut de râs la Chișinău - moldovenii râd, gafă de toată jena!

  © Facebook / Malin Bot
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  7037283

  "Nu-l mai trimiteți în România, deturnați-l spre Crimeea. Moldovenilor, ce naiba cum ați făcut străzile alea așa drepte, s-a și rătăcit în orașul vostru".

  BUCUREȘTI, 28 mart — Sputnik, Evan Răutu. Sosit la Chișinău cu ocazia manifestației unioniste de duminică, Mălin Bot, așa zisul jurnalist, și-a făcut numărul obișnuit. Printre altele însă, a vrut să-și arate patosul anticomunist și pro american în fața celui mai temut personaj al epocii comuniste, Iosif Visarionovici Stalin.

  Zis și făcut, s-a dus în fața statuii temutului conducător și a făcut un semn cu degetul în jos, postând și un selfie pe Facebook, în care apare în această glorioasă postură.

  "I-am arătat degetul lui Stalin, la Chișinău", a scris victorios și mândru de fapta sa Mălin Bot. Nu mai că…

  Numai că nu e statuia lui Stalin! Incultul Bot l-a confundat pe marele scriitor Maxim Gorki cu temutul șef al URSS! Greșeala vehementului personaj a fost taxată de comentatorii avizați.

  "Ia uitati și cât e de prost, l-a confundat pe Gorki cu Stalin", scrie Suhatto Amir. "Așa cult e Mălin Bot. Prost botă i-ar zice ardelenii lui:))). Băi, luați și închideți granițele, că toți dobitocii din România vin la voi și împut atmosfera!".

  Un alt comentator, care semnează "Busy's Lithography" scrie „Chiar îți dau dreptate".

  "Nu-l mai trimiteți în România, deturnați-l spre Crimeea (…) Moldovenilor, ce naiba cum ați făcut străzile alea așa drepte, s-a și rătăcit prostul în orașul vostru — poate vă pricopsiți cu el pe cap că vă scoate ăla pe toți din Moldova și fugiți în România", a scris "Busy's Lithography".

  Gafa lui Mălin Bot este mare, dar norocul său e că lumea din Chișinău nu-l prea bagă în seamă. Poate acum, datorită gafei, moldovenii îl vor trata cu mai multă atenție, fiindcă le plac oamenii care-I fac să râdă. 

  Postare Mălin Bot
  Postare Mălin Bot

  Cu toate acestea, gafa lui Bot face o proastă imagine ideii unioniste. Sunt voci care critică lipsa de cunoaștere a istoriei Moldovei a celor care vorbesc de unire.

  ”Oare ce credea acest individ – că Moldova e plină de statuile lui Stalin?!”, a spus un jurnalist din Chișinău. ”Oare așa greu le-o fi să citească și ei câte ceva despre Moldova înainte să vină să facă spectacol pe aici?”…

  ”Tot e un progres, nu-l mai vede pe Liviu Dragnea în oricare mustăcios”, a râs un alt coleg din presa moldovenească.

  Tematic

  Mircea Badea și Ciuvică l-au învins pe Mălin Bot - "Javră, ai să ne dai bani"
  Ingrid Mocanu: "Viorica Dăncilă îi dă un pumn în bot şi unul în plex!"
  Rezistentul Bot îndeamnă la evaziune fiscală
  Rezistentul Mălin Bot, pe urmele lui Ceauşescu
  Nou: Mălin Bot e acuzat de furt! Hoțul care strigă "hoții"!
  Tagurile:
  S-a făcut de râs, gafă, Mălin Bot, Chişinău
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei