02:37 16 Octombrie 2018
În direct
 • EUR19.70
 • USD16.99
 • RUB0.26
 • RON4.22
 • UAH0.61
  Sebastian Ghiță

  Sebi Ghiță, atac disperat și surprinzător la Tudorel Toader - "De ce minte oamenii?"

  © Photo: ActiveNews
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  40221

  "Ori ne minţi, ori nu ne minţi Tudorele, mâine-poimâine o să spună că o susţine pe Laura Codruţa Kovesi, se face de râs într-o altă ţară".

  BUCUREȘTI, 29 mart — Sputnik, Evan Răutu. Declarații ambigue ale ministrului Justiției în privința fostului deputat Sebastian Ghiță. Ministrul nu a spus că s-a întâlnit cu acesta la Belgrad, ba chiar s-a arătat revoltat de idee.

  "Cum să se întâlnească un ministru al Justiţiei cu cineva care este în procedură de extrădare? Unii m-au întrebat dacă participă la discuţii cu ministrul Justiţiei. Este absolut imposibil. V-am declarat, vă repet dacă vreţi, nu-i problemă. Nu că n-am avut. Nici măcar nu l-am văzut, cum nu l-aţi văzut dumneavoastră ieri sau alaltăieri".

  Cu toate acestea, aseară, în direct prin telefon în emisiunea lui Victor Ciutacu, fostul deputat a dat de înțeles susţine că s-ar fi întâlnit la Belgrad cu Tudorel Toader.

  "Eu nu sunt o domnişoară blondă aşa cum a fost surprins Tudorel Toader", a spus ironic Ghiță.

  Apoi, cel mai celebru fugar român, a trecut la atacuri împotriva ministrului Justiției.

  "În raportul din România a spus că probele sunt false, în presă se laudă că a fost în Belgrad pentru extrădare — ori ne minţi, ori nu ne minţi Tudorele", a spus, cu tupeu, Ghiță. "De ce minte oamenii?".

  Mai mult, Sebastian Ghiță la ironizat pe Toader, făcând apropouri despre o "apropiere" de fenomenul „frumos și liber".

  "Poate se transformă în TFL-ist — a avut încercări, dar îi plăcea funcţia", afirmă Sebi Ghiță. "Mâine-poimâine o să spună că o susţine pe Laura Codruţa Kovesi", a spus Ghiță, care a repetat că Toader "Se face de râs într-o altă ţară cu probe false".

  În preziua sosirii lui Toader la Belgrad, Sebastian Ghiță avusese o altă ieșire dură la adresa ministrului, dar și a lui Liviu Dragnea.

  "Ştiţi ceva şi cu Tudorel Toader? Ori în căruţă, ori în teleguţă, că aşa duplicitar… nu mai merge", a spus Sebastian Ghiţă, completând "Să sesizeze Dragnea și Tudorel Curtea Constituțională, așa cum au promis — mă îndoiesc că o vor face".

  Sebastian Ghiță are în ultima vreme o atitudine dură, ireverențioasă chiar, față de ministrul Justiției. O atitudine care poate incita o anumită disperare a fostului deputat și om de afaceri. Speranța lui Ghiță este ca probele procurorilor să fie declarate false, iar acțiunea împotriva sa să fie neconstituțională.

  Dar, atitudinea lui Liviu Dragnea, (implicit) și a lui Tudorel Toader pare a nu fi una hotărâtă, așa cum ar dori Sebastian Ghiță.

  Tematic

  Sebi Ghiță îl toarnă pe Traian Băsescu - acuzație gravă!
  Tensiuni la această oră: Toader e la Belgrad - Ghiță s-a înfuriat, declarații dure
  Dan Voiculescu, provocare pentru Sebastian Ghiță: Ești sau nu în stare?
  Noaptea minții: presiuni să nu se difuzeze caseta cu Ghiță pe posturi naționale
  Ghiță, care firme străine te-au scos din joc cu mâna lui Kovesi?
  Ciutacu - despre Ghiță, măcelul și "poza în care n-au mai încăput inocenții"
  Surpriză: Ghiță nu minte - Belgia și un mega proiect "evaporat" la Gara de Nord
  Tagurile:
  Minte, Oameni, Atac, Toader Tudorel, Sebastian Ghiță
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei