02:35 16 Octombrie 2018
În direct
 • EUR19.70
 • USD16.99
 • RUB0.26
 • RON4.22
 • UAH0.61
  Victor Ciutacu

  Caz unic: o întreagă familie i-a dat în judecată pe Gâdea, Badea, Ciutacu și Ciuvică!

  © Photo: FB Victor Ciutacu
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  2915100

  A izbucnit un scandal la nivel național, la care a reacționat și Procurorul General, după difuzarea unei înregistrări cu o femeie care acuza hărțuirea sexuală.

  BUCUREȘTI, 30 mart — Sputnik, Evan Răutu. "Am trăit multe-n viața asta păcătoasă, da' să mă judec cu un întreg neam încă nu mi s-a întâmplat", a scris în această noapte Victor Ciutacu pe pagina sa de Facebook.

  România, mereu surprinzătoare, s-ar putea spune. Procurorul George Bucurică, împreună cu întreaga sa familie, i-a dat în judecată pe Mircea Badea, Victor Ciutacu, Mugur Ciuvică, Mihai Gâdea și alți jurnaliști, dar și societățile patronează Antena 3, respective România TV.

  George Bucurică este subiectul unui scandal de presă, izbucnit în urma unor acuzații de hărțuire sexuală din partea unor persoane prezente în dosarele pe procurorul care le investiga.

  Acțiunea, formulată de avocata Silvia Uscov, are ca reclamanți pe George Bucurică și alte cinci persoane cu același nume de familie, dar și alți doi cetățeni cu numele de familie Dumitru. Dosarul a fost depus pe 28 februarie la Tribunalul Municipiului București, secția a IV-a civilă — "acțiune în răspundere delictuală".

  caz unic - printscreen Victor Ciutacu
  caz unic - printscreen Victor Ciutacu

  George Bucurică a deținut funcția de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița până la data de 25 ianuarie 2018, când, în urma scandalului de presă, procurorul general al PÎCCJ a dispus încetarea delegării, Bucurică întorcându-se la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin. În același timp, Inspecția Judiciară a început cercetarea lui Bucurică la sesizarea Procurorului general.

  Scandalul la nivel național a început după ce Antena 3 a difuzat o înregistrare cu o femeie care îl acuza pe Bucurică de hărțuire sexuală. Antena 3 a anunțat că, ulterior emisiunii au mai fost depuse plângeri contra procurorului, aceeași sursă declarând că există 60 de plângeri penale cu acuzații similare.

  Tot Antena 3 a difuzat și o înregistrare cu procurorul aflat într-o stare avansată de ebrietate, în timpul său liber, dar într-un local public.

  Tematic

  Ciutacu - despre Ghiță, măcelul și "poza în care n-au mai încăput inocenții"
  Victor Ciutacu s-a enervat, îl face praf pe Rareș Bogdan!
  Incendiar! Vlad Cosma are înregistrări cu Badea, Gâdea şi Ciutacu?
  După Berlin: Negru și Ciutacu contra Iohannis - "Băgați-vă "Ursul" în fund!"
  Savaliuc: "Kovesi, președinte - străinii o pregătesc" - reacție totală Ciutacu
  Ciutacu o pune la punct pe Kovesi, provocare directă pentru șefa DNA!
  Reacție puternică a DNA - implică nume grele, inclusiv... Ciutacu!
  Ingrid Mocanu și Victor Ciutacu - împreună, într-un dosar excepțional!
  Victor Ciutacu, palmă pentru Dan Turturică și "uneltele Securității"
  Tagurile:
  Judecată, Victor Ciutacu, Mihai Gâdea, Mircea Badea
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei