17:51 11 Decembrie 2018
În direct
 • EUR19.65
 • USD17.22
 • RUB0.26
 • RON4.23
 • UAH0.62
  Lucian Daniel Stanciu-Viziteu

  Acuzație gravă: Deputat - ofițer acoperit, chiar lângă Claudiu Manda!

  © Photo: Facebook / Lucian Daniel Stanciu-Viziteu
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  216690

  O acuzație formulată de unul dintre cei mai importanți cunoscători ai domeniului serviciilor secrete - și o adresare directă către SRI

  BUCUREȘTI, 13 apr — Sputnik, Evan Răutu. "În proximitatea lui Claudiu Manda, șeful Comisiei de control a SRI, s-a instalat în persoană un reprezentant al statului paralel", afirmă unul dintre cei mai importanți jurnaliști români, Sorin Roșca Stănescu.

  Roșca Stănescu precizează că este vorba de un parlamentar = și în același timp un ofițer acoperit.

  "Una și aceeași persoană cunoscută sub numele de Lucian Daniel Stanciu-Viziteu, oficial deputat USR și membru al grupurilor de prietenie cu Coreea și Filipine și, neoficial, ofițer acoperit", afirmă SRS.

  Jurnalistul descrie și starea materială a parlamentarului — „ofițer acoperit" — "Deputat USR de Bacău, cu afaceri în Brăila și avere în Neamț". SRS redă și un demers recent al deputatului:

  „Indignat, firește de tema statului paralel, i-a adresat o întrebare, solicitându-i o definiție ministrului Apărării Mihai Fifor".

  Însă, constată SRS, acest deputat de la alegeri și până în prezent, "acoperitul a transpirat formulând în Parlament două declarații politice și având o singură luare de cuvânt în plen". Cu alte cuvinte, activitate aproape zero!

  Întrebarea finală pe care a lansat-o SRS pe pagina sa de Facebook e simplă: "Confirmă sau nu confirmă SRI calitatea de acoperit al acestuia?".

  Tematic

  Acum: Manda e gata de un atac devastator la George Maior - probe pentru acuzații
  Știrea momentului, de la Claudiu Manda și SRI
  Claudiu Manda, reacție rapidă - SRI să vină imediat la raport!
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei