19:42 09 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.33
 • USD17.43
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.73
  Liviu Dragnea

  Liviu Dragnea, atitudine de excepție: "Dacă are o problemă, să mă acuze pe mine!"

  © AP Photo / Vadim Ghirda
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  111820

  "Nu au făcut nicio ilegalitate, premierul României nu a făcut nicio ilegalitate, acei oameni nu aveau cum să o influențeze pe Viorica Dăncilă".

  BUCUREȘTI, 21 mai — Sputnik, Evan Răutu. Ediție incendiară a emisiunii "Sinteza Zilei". Mihai Gâdea a prezentat fragmente din plângerea penală a lui Ludovic Orban. S-au scos în evidență și acuzațiile privind implicarea experților israelieni, sugerându-se legături oculte ale acestora.

  Aproape de miezul nopții, Liviu Dragnea a intervenit telefonic. Președintele PSD a dorit să facă precizări asupra consultanților israelieni, dar și asupra legăturii acestora cu Viorica Dăncilă.

  "S-a vorbit despre cei trei oameni, cetățeni israelieni — ei lucrează pentru șefi de state, sunt oameni respectabili", a spus Dragnea. „Noi am avut contract cu ei la alegerile parlamentare, contractul s-a închis în 2016 — nu mai avem contract cu ei!", a precizat liderul PSD.

  În privința premierului Viorica Dăncilă, pe atunci europarlamentar, Liviu Dragnea a lămurit cum stă situația.

  "Nu cred că doamna Viorica Dăncilă a vorbit vreodată cu consilierii israelieni", a precizat Dragnea. "Acei oameni nu aveau cum să o influențeze pe Viorica Dăncilă".

  Apoi, președintele PSD a făcut o declarație care îl onorează — în contextul acuzației de înaltă trădare adusă premierului.

  "Dacă Orban are o problemă, să mă acuze pe mine de înaltă trădare", a spus Dragnea, care a precizat și că vrea să mai lucreze cu experții din Israel. "Intenționăm să luăm legătura cu ei și să colaborăm și la alte alegeri. Ei nu au făcut nicio ilegalitate, doamna Dăncilă nu a făcut nicio ilegalitate".

  Premierul nu va demisiona, a conchis Liviu Dragnea asupra subiectului plângerii penale care o vizează pe Viorica Dăncilă.

  Tematic

  Atenție: Dragnea, declarație puternică față de Bruxelles - joacă totul pe o carte
  "Iohannis și Dragnea, uniți să ascundă cancerul". Care sunt "simptomele"
  Știrea nopții: Trei surse de prim rang anunță "Conspirație contra lui Dragnea și Dăncilă"
  Analist de top: "Iată semnul că Dragnea vrea să candideze la președinție"
  Dragnea a căzut în capcana presei occidentale - Coaliția în pericol major!
  Gata, Dragnea nu mai suportă: Acuzație gravă după atacul lui Iohannis! Vine suspendarea?
  S-a aflat! Ce a făcut iubita lui Dragnea după apariţia materialului jignitor!


  Știrile Zilei