15:02 04 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.12
 • USD18.43
 • RUB0.23
 • RON4.17
 • UAH0.67
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  125440

  Codrin șochează prin siguranța cu care confirmă existența candidatului PSD - și se teme că "băieții ăștia ni-l iau de pe stradă". Declarație tare despre Iohannis și "omul lui".

  BUCUREȘTI, 29 iun — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Apariție spectaculoasă a secretarului general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, aseară, la Realitatea TV. Codrin a reluat tema "bombă" despre care el a vorbit primul — candidatul pe care PSD-ALDE l-ar avea la prezidențiale.

  "Vom face anunț împreună, la un moment dat și credeți-mă că anul viitor candidatul de la PSD și ALDE îl va bate pe Iohannis, cu tot cu domnul Cioloș care va intra în cursă", declarat Codrin Ștefănescu.

  În acest fel, Codrin Ștefănescu confirmă manevra "Bruxelles" dezvăluită de Sputnik, cu Cioloș ca interfață politică și guvernamentală a lui Iohannis — omul pe care președintele îl va propune ca lider al opoziției unite.

  Revenind, Codrin nu divulgă numele câștigător al PSD, "ca să nu ni-l ia băieții ăștia de pe stradă dacă îl anunțăm". Dar, Codrin șochează prin siguranța cu care confirmă existența acestui candidat!

  "Avem candidat PSD pentru președinție, o să anunțăm exact când trebuie ca să nu cumva să ni-l ia băieții ăștia de pe stradă dacă îl anunțăm acum", a spus Codrin Ștefănescu, întărind că "Avem în mod sigur un candidat, este 100%".

  Nici în privința lui Tăriceanu, Codrin Ștefănescu nu a lăsat garda jos la întrebarea privind susținerea de către PSD a unei candidaturi a președintelui ALDE.

  "O să aveți o surpriză", a replicat scurt Codrin, evitând orice divagații pe tema unei alternative care l-ar putea ispiti pe Călin Tăriceanu. "Anunți candidatura și iei semnături", a pus punct Codrin subiectului.

  Tematic

  Codrin Ștefănescu face praf PNL - s-a dezlănțuit, e fără drept de apel!
  Codrin dă startul acuzării lui Iohannis în "Cazul zilei" - "Să răspundă!"
  Codrin Ștefănescu și Șerban Nicolae îl distrug pe Iohannis - acuzație memorabilă!
  După întâlnirea lui Dragnea de azi, Teodorovici e pe ducă! Legătura cu Codrin
  Codrin, declarație fulminantă: "Avem printre noi denunțători și informatori"


  Știrile Zilei