02:42 17 Ianuarie 2019
În direct
 • EUR19.54
 • USD17.17
 • RUB0.26
 • RON4.17
 • UAH0.61
  Daniel Dragomir

  Dragomir avertizează: „Balaurul este doar rănit!"

  © Photo : Captură ecran
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  116740

  Fostul ofiţer al Serviciului Român de Informaţii analizează urmările pe care le lasă revocarea şefei DNA Laura Codruţa Kovesi.

  BUCUREŞTI, 9 iul — Sputnik, Georgiana Arsene. Decretul prin care preşedintele Klaus Iohannis a fost deja publicat în Monitorul Oficial. Ce se va întâmpla mai departe?

  Fostul ofiţer al Serviciului Român de Informaţii, Daniel Dragomir, vine cu un avertisment şi spune că lupta nu s-a sfârşit, pentru că atât Laura Codruţa Kovesi, dar şi cei din jurul său vor riposta.

  „Balaurul este doar rănit. Cea mai odioasă, mizerabilă şi mincinoasă figură politică de după 89 părăseşte DNA pe uşa din dos", a scris Dragomir pe pagina sa de Facebook, însoţindu-şi comentariul de o icoană a Sfântului Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă.

  Kovesi, mai spune Dragomir, va face tot ce poate ca să se agaţe de putere, fiindcă ştie că o aşteaptă puşcăria. Ca într-un joc de Domino, vor mai pica şi alţii, fiindcă Laura Codruţa Kovesi era ultima proptea a lui Coldea cu care „îi mai păcălea pe unii şi pe alţii că rezolvă el şi negociază".

  Dragomir cere public tuturor să iasă public şi să spună adevărul cu privire la Kovesi şi faptele ei şi subliniază că procurorul şef al DNA trebuie să meargă la puşcărie, nu prin vreun post plătit gras din banii noştri şi cu imunitate.

  „Lupta nu s-a încheiat. Balaurul este doar rănit", a subliniat Dragomir.

  Reamintim că, astăzi, purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale a anunţat că preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruţa Kovesi din funcşia d eprocuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

  Tematic

  Gata: Iohannis a revocat-o pe Laura Kovesi
  Iată cine vine în locul Laurei Kovesi
  Laura Kovesi - atitudine surprinzătoare, mesaje puternice, cu adresă precisă
  Ciudatul joc al Curții Constituționale – ce se urmărește în cazul Kovesi?
  Știrea nopții: Personalitate din Opoziție dezvăluie - "Săptămâna asta, demitere Kovesi"
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei