08:06 16 Decembrie 2018
În direct
 • EUR19.65
 • USD17.27
 • RUB0.26
 • RON4.22
 • UAH0.62
  Klaus Iohannis

  Celebru avocat, denunț grav: "Iată strategia lui Iohannis de tradare de țară"

  © Photo: Președintele României
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  3247211

  "Instigare și organizare din interior, de forțele oculte loiale lui Klaus Iohannis, #Rezist a fost creat de aceeași ocultă, pe scenarii fundamentate pe ură și irațional"

  BUCUREȘTI, 9 aug — Sputnik, Dragoș Dumitriu. "Mitingul a fost instigat și organizat din interior, de forțele oculte loiale lui Klaus Iohannis", consideră celebrul avocat și om politic Aurelian Pavelescu, președintele PNȚCD.

  Pavelescu atrage atenția că nu e prima dată când Iohannis folosește această tactică, a „diasporei". "A mai folosit ideea diasporei și în 2014", atrage atenția Pavelescu, care dezvăluie planul: "Este o repetitie pentru 2019, alegerile prezidentiale".

  "Mitingul, care este un miting exclusiv împotriva Guvernului și Parlamentului, cu toate că politica externă este în sarcina Președintelui — Președinte care n-a făcut absolut nimic pentru diaspora, excelând în vacanțe exotice —, are scopul electoral exclusiv de a-l promova pe același Iohannis", afirmă Pavelescu, care completează. "Iohannis, culmea ironiei, disprețuieste absolut diaspora".

  Așa cum se știe, Aurelian Pavelescu este președintele partidului istoric al României Mari — fiind la vremea fondării singurul condus de ardeleni, regățeni și de basarabeni. În această calitate, liderul național-țărănist face o acuzație gravă:

  "Se mizeaza pe divizarea românilor: cei din afară împotriva celor din interior, cei tineri împotriva celor în vârstă, cei din Ardeal împotriva celor din Vechiul Regat, cei care lucrează în privat împotriva celor care lucrează la stat: aceasta este strategia lui Klaus Iohannis și Opoziției — PNL, o strategie de trădare de țară!", declară Pavelescu, atrâgând atenția că asta se întâmplă "în anul Centenarului Marii Uniri!".

  Tot la acest capitol, al divizării, Pavelescu dă detalii și în privința mișcării #REZIST din țara noastră — oculta, în favoarea lui Iohannis, cu formule bazate pe „ură și irațional".

  „#Rezist a fost creat de aceeași ocultă a statului paralel, tot în slujba lui KWI!", dezvăluie Pavelescu. "Diversiunile se fac în laboratoare, la nivel înalt: manipularea este exorbitantă".

  Desigur, afirmă avocatul, "victimele nu pot pricepe, aceste scenarii fiind fundamentate pe ură și irațional, stigmatizarea unor dușmani absoluți, ireconciliabili etc…".

  Dar, în final, Aurelian Pavelescu își păstrează un optimism "clasic":

  "Am convingerea că poporul român va fi mai puternic, sper să trecem și peste asta", scrie în finalul comentariului său președinteșe PNȚCD, care încheie cu celebrul salut al lui Mihai Eminescu — "Traiască nația!". 

  Postare Aurelian Pavelescu
  © Photo : Facebook / Aurelian Pavelescu
  Postare Aurelian Pavelescu

  Tematic

  Scandal: Președinția îl dă în vileag pe Iohannis - a mințit despre discuția cu Dăncilă?!
  Teodorovici, reacție promptă, desființează afirmațiile oamenilor lui Iohannis
  Iohannis, reacție vehementă la adresa lui Dragnea - acuzații grave
  Confirmare oficială: "Lucrăm la acuzarea lui Iohannis pentru înaltă trădare!"
  PSD îi arată din deget lui Iohannis: "Ori devii şi mai slujitor ori vine Cioloş"
  Dragnea nu mai suportă: dezlănțuit, îi răspunde lui Iohannis... ca în Piață!
  Iohannis, dezlănţuire totală împotriva PSD. Sunt vizaţi Dragnea, "acoliţii" şi Dăncilă
  Astăzi: Klaus Iohannis, așteptat la Consiliul Național PNL - agenda discuțiilor
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei