23:26 23 Septembrie 2020
În direct
 • EUR19.60
 • USD16.66
 • RUB0.22
 • RON4.03
 • UAH0.59
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  92730

  "Zuckerman a obligat-o să se uite la fotografii cu femei dezbrăcate și îi cerea detalii despre viața personală și sfaturi pentru întâlniri amoroase"

  BUCUREȘTI, 17 sept — Sputnik, Evan Răutu. "Adrian Zuckerman, nominalizat de Trump pentru postul de ambasador în România, dat în judecată în 2008 pentru hărțuire sexuală", titrează G4Media, cea mai nouă agenție de presă aliniată propagandei pro-Iohannis.

  Agenția preia un text al unei publicații obscure, Rawstory.com, în care se spune că Adrian Zuckerman, cel nominalizat de Donald Trump pentru postul de ambasador în România ar fi fost dat în judecată în 2008 "pentru hărțuire sexuală de către secretara sa, Jamie Ferrauiola, de la firma de avocatură Lowenstein Sandler, unde el era partener".

  "Potrivit publicației, Ferrauiola l-a acuzat pe Zuckerman că a obligat-o să se uite la fotografii cu femei dezbrăcate și îi cerea detalii despre viața personală și sfaturi pentru întâlniri amoroase", precizează propaganda iohannistă, adăugând și detaliul "printre acuzațiile secretarei s-au numărat "numeroasele gesturi cu tentă sexuală" făcute de Zuckerman la adresa femeilor de la firma de avocatură, avansurile agresive la adresa sa și faptul că le-a spus celor din birou că ea este însărcinată cu copilul lui".

  Tot obscura publicație citată de agenția ziariștilor preferați ai lui Iohannis, menționeaază că "procesul a fost închis un an mai târziu după ce a fost plătită o sumă care nu a fost specificată".

  În final, Rawstory.com citează un avocat american care precizează că persoanele nominalizate pentru posturile care necesită confirmarea Senatului "sunt supuse unui dublu proces de verificare, care include o analiză etică și o investigare aprofundată a trecutului candidatului".

  "Potrivit avocatului citat de Law journal, "acuzațiile de hărțuire sexuală pot duce la descalificarea lui Zuckerman din procesul de nominalizare, dar acuzațiile care i-au fost aduse nu sunt considerate a fi adevărate"", scrie G4Media.

  Faptul că nominalizarea lui Zuckerman a fost anunțată public "înseamnă că el a trecut de procesul de verificare", a subliniat avocatul.

  Desigur, este evident că nominalizarea de către președintele Trump și verificarea de către Senatul american puteau ducea la concluzia că Adrian Zuckerman e dincolo de orice bănuială. De aceea e greu de înțeles de ce o publicație, mai ales apropiată de președintele Iohannis a trebui să sape după asemenea chestiuni.

  Dincolo de noi să credem că președintele Iohannis ar avea ceva cu noul ambasador, sau că Hans Klemm ar fi șoptit ceva la urechea G4Media. Nu, pur și simplu acesta e nivelul propagandei de speță — să scormonească după asemenea subiecte.

  Tematic

  Iohannis, incredibil: încurajează imixtiunea celui mai tupeist ”partener” străin!
  Iohannis s-a folosit de prima zi de școală ca să atace Guvernul
  Noua propunere la șefia DNA, ca și respinsă de Iohannis - greșeli fatale!
  Știrea serii: Iohannis, atac violent la Guvern, afirmații grave, anunță acțiuni radicale!
  Iohannis atacă dur Guvernul în cea mai gravă criză a momentului

  Știrile Zilei