14:47 17 Iunie 2019
În direct
 • EUR20.48
 • USD18.18
 • RUB0.28
 • RON4.34
 • UAH0.69
  Gabriela Firea

  Internetul nu uită - mesaj care o face praf pe Gabi Firea!

  © Sputnik / Miroslav Rotari
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  5929222

  Un mesaj circulă pe internet, fiind distribuit pe multe pagini și profiluri de mare audiență. "Îşi mai amintește cineva care a fost primul semnal de rupere a USL-ului?"

  BUCUREȘTI, 21 sept — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Istoria complicată a Gabrielei Firea în PSD este scoasă în evidență de mulți internauți. Mai mult decât politicienii, inernauții aduc aminte de fazele controversate legate de fosta moderatoare TV.

  Un mesaj circulă pe internet, fiind distribuit pe multe pagini și profiluri de mare audiență. "Îşi mai amintește cineva care a fost primul semnal de rupere a USL-ului?", întreabă autorul necunoscut, care propune "să facem puțină istorie recentă!".

  "Se întâmpla exact acum 5 ani, în septembrie 2013, când doamna Firea — Pandele, copreşedintă USL Ilfov (din partea PSD), a ieșit în aceeași manieră ca şi acum, cu poalele în cap, şi a declarat că ea nu mai poate lucra cu Marian Petrache (copreşedintele din partea PNL) şi că la Ilfov, USL-ul nu mai există", aduce aminte autorul, care consemnează: "Și aşa a fost, cu toată încercarea celorlalți lideri şi a lui Petrache însuși, de a pune batista pe țambal".

  Povestea e adevărată, a existat într-adevăr incidentul, poate cea mai importantă fractură între PSD și PNL, cu excepția celei de vârf, între Crin Antonescu și Victor Ponta. 

  "Deci istoria se repetă, iar dacă vineri PSD-ul (partidul, nu Dragnea), nu taie coada cățelei care se crede leoaică, până într-o lună pot spune adio guvernării", scrie mesajul, care conchide "Se va împlini ordinul dat de Werner pe 11 august către membrii PSD!".

  Pe de altă parte, istoria Gabrielei Firea conține și alte etape controversate — cum ar fi relația cu Victor Ponta. Pe care l-a atacat extrem de dur, chiar pe motivul ieșirilor critice la adresa PSD — în perioada în care Ponta era în PSD, nu plecase. Și atunci, plângerile se refereau la faptul că guvernul nu susține Capitala — dar și altele.

  Încă un aspect pe care l-am mai arătat; în sondajele sau în audiențele noastre, cifrele de audiență ale Gabrielei Firea nu sunt nici pe departe atât de ridicate pe cât se spune. Mai exact, Firea face audiență… când e atacată! În rest, Firea e mult sub cota de audiență și accesări a lui Liviu Pleșoianu, "campionul" PSD, și sub cifrele obținute de știrile cu Olguța Vasilescu, Șerban Nicolae sau Codrin Ștefănescu.

  Tematic

  Ofiţer SRI despre puciştii din PSD: „Sunt fie foşti „colegi" ai mei, fie..."
  S-a confirmat: în timp ce Dragnea era atacat, din PSD s-a depus amendamentul trădării!
  Reacție puternică în scandalul PSD, Olguța dă o lecție de comportament!
  Rareş Bogdan şi Denise Rifai, reacţii euforice: „Dragnea, out!" şi „Bravo, PSD!"
  Revoluție sau trădare în PSD? CEx URGENT vineri!
  Alertă, se pregătește o lovitură dură la Bruxelles, poate nimici Guvernul PSD!
  Alertă: Pleșoianu atacat de premierul "serviciilor secrete" din PSD - o "tabără" Firea
  Tagurile:
  Ședința Cex, PSD, Liviu Dragnea, Gabriela Firea, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei