19:53 17 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.32
 • USD17.58
 • RUB0.27
 • RON4.05
 • UAH0.73
  Victor Ciutacu

  Victor Ciutacu aruncă bomba: combinație Tăriceanu... Iohannis!

  © Facebook / Victor Ciutacu
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  386440

  "Rupe coaliția cu PSD și-l sacrifica pe imaculatul Tăriceanu" - Victor Ciutacu lansează un semnal - iar cunoscutul jurnalist nu face așa ceva fără să aibă ceva în spate.

  BUCUREȘTI, 3 oct — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Tot mai multe semnale că ALDE e gata să facă o surpriză în politică — iar presa transmite atât semnalele asumate, cât și informații "pe surse". Numai că unii ziariști nu sunt din categoria "urechiști", ci când dau o informație, chiar sub forma unei postări pe Facebook, o fac având spatele acoperit.

  Este și cazul cunoscutului jurnalist Victor Ciutacu, care "aruncă bomba": ALDE caută un pretext pentru a rupe Coaliția! Mai mult, sensul "trădării" ar fi… ascendent, către culmi guvernamentale mai înalte!

  "ALDE mai caută multe pretexte să anunțe că, de scârbă față de coruptul Dragnea și de rușine că ne face de râs în lume incompetenta Dăncilă, rupe coaliția cu PSD și-l sacrifica pe imaculatul Tăriceanu ca premier al guvernului cinstitului și frecventabilului Iohannis?", a scris Ciutacu azi noapte pe Facebook.

  Simplu zvon? Așa consideră un cititor care comentează: "Nu te avânta așa. că nu e momentul!"

  Victor Ciutacu revine cu un fel de confirmare: "Pentru unii pare a fi (momentul ruperii, n.n.). Și chiar nu ma agit deloc", completează Ciutacu, oferind implicit și sensul "implicării", adică al unei detalieri/investigații jurnalistice mai importante asupra subiectului.

  Un interesant comentariu la postare/informație dă fostul ministru ALDE — demisionar din partidul lui Tăriceanu — Cătălin Beciu: "Ce nas am… Nas, nu naș", scrie Beciu, sugerând că avea și el semnale în același sens, dar și cu referire la "nășiile" sau "cumetriile" din grupul liderilor ALDE.

  Cu alte cuvinte, Ciutacu lansează un semnal — iar, așa cu scriam, cunoscutul jurnalist nu făcea asta fără să aibă ceva în spate.

  Tematic

  Știrea nopții: Viorica Dăncilă - demisie. Dragnea - reacție, Ciutacu - uimire!
  Savaliuc și Ciutacu – declarații incendiare despre procuroarea propusă la șefia DNA
  Știrea nopții: Ciutacu intervine între Dragnea și Firea - soluție originală și provocare!
  Ciutacu - cea mai corectă și inedită radiografie a Justiției din România
  Scandalul momentului: Băsescu, atac grosolan - Ciutacu, scârbit de atâta ipocrizie!
  Ciutacu, verdict pentru Iohannis: "Ți-ai băgat mortul în casă"
  Ciutacu lansează o informație șoc: "E o execuție la vârf în interiorul PSD"
  Tagurile:
  Combinație, Klaus Iohannis, Calin Popescu Tăriceanu, Victor Ciutacu


  Știrile Zilei