05:03 26 Iunie 2019
În direct
 • EUR20.69
 • USD18.18
 • RUB0.29
 • RON4.38
 • UAH0.69
  Carmen Iohannis şi Brigitte Macron

  Carmen Iohannis a comis-o din nou! De data asta… în fața întregii planete!

  © Photo: Facebook / Carmen Iohannis
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  803690

  Soția președintelui român a ieșit din nou în evidență, nu în modul cel mai fericit, ea nerespectând, prin ținuta vestimentară, momentul de profundă reculegere.

  BUCUREȘTI, 12 nov - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Soția președintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a scandalizat în câteva rânduri opinia publică din țară prin ținutele sale – de multe ori nepotrivite cu momentul sau locul în care au fost purtate. Astfel, în ciuda unei forme fizice de invidiat, soția președintelui nu a generat admirație, ci foarte multe reproșuri.

  Ieri, la Paris, 72 de șefi de stat și de guvern au participat la celebrarea Centenarului sfârșitului Primul Război Mondial. Printre cei prezenți, gazda, Emmanuel Macron, i-a avut alături pe cancelarul german Angela Merkel, dar și pe președinții Rusiei și SUA, Vladimir Putin și, respectiv, Donald Trump, însoțit de fermecătoarea sa soție, Melania Trump, născută în Slovenia, părinții fiind sârbi.

  Precizăm acest fapt semnificativ, pentru că ”Marele Război”, cum îl numesc francezii, a început în urma unui atentat comis de eroul sârb Gavrilo Princip, la Sarajevo.

  La manifestare a fost prezent și președintele Klaus Iohannis, însoțit de soția sa, Carmen. Eu bine, soția președintelui a ieșit din nou în evidență, nu în modul cel mai fericit, ea nerespectând, prin ținuta vestimentară, momentul de profundă reculegere.

  Astfel, dacă doamnele prezente au abordat ținute de culoare neagră – sau cel puțin de tonalități închise – Carmen Iohannis a purtat un luminos pardesiu bleu ciel!

  ”Liderii din întreaga lume au participat, la Paris, la Ziua Armistițiului, pentru a comemora milioanele de victime ale Primului Război Mondial”, scrie Q Magazine, care observă că ”Primele doamne au venit la eveniment îmbrăcate în negru - o “mică” excepție - Carmen Iohannis”.

  Publicația Florianei Jucan a realizat și un foarte potrivit grupaj de imagini, din care (re)iese în evidență Carmen Iohannis.

  Comentariile dure nu au întârziat să apară: ”Țoapa cocârlată a fost îmbrăcată în bleu ciel. Merveioz!!!!”, a scris Mircea Badea pe Facebook.

  Cert e că, de data asta, prin prezența celor 72 de lideri de stat și de guvern, Carmen Iohannis a ieșit în evidență… în fața întregii planete!

  Grupaj foto, fotografii de protocol la Paris, postat de Q Magazine
  Grupaj foto, fotografii de protocol la Paris, postat de Q Magazine
  Klaus şi Carmen Iohannis, la Paris
  Klaus şi Carmen Iohannis, la Paris
  Tagurile:
  Paris, Carmen Iohannis


  Știrile Zilei